Terör Operasyonlarına Kar Banyolu Destek - Son Dakika
Güncel

Terör Operasyonlarına Kar Banyolu Destek

Terör Operasyonlarına Kar Banyolu Destek

Sakarya'da terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlara dikkat çekmek isteyen Ramazan Metin Sürekçioğlu adlı vatandaş, kışın ortasında kar banyosu yaptı.

26.01.2016 10:53  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşayan Ramazan Metin Sürekçioğlu adlı vatandaş, doğu ve güneydoğuda kış şartlarında terör örgütüne karşı mücadele veren güvenlik kuvvetleri ve Bayırbucak'ta Esed ile Rusya'ya karşı soğukta mücadele eden Türkmenlere destek vermek için kışın ortasında kar banyosu yaptı.

VATANSEVER OLDUĞUNU BÖYLE GÖSTERDİ

Hendek'te yaşayan ve renkli bir kişiliğe sahip olan Ramazan Metin Sürekçioğlu, terör örgütüyle mücadele eden emniyet güçleri ile Bayırbucak'taki Türkmenlerin, hem terör örgütleriyle hem de zorlu kış şartlarıyla mücadele ettiğini ifade ederek, kendisinin de bir vatansever olarak en azından onların bu soğukta yaşadıklarını hissedebilmek amacıyla kar banyosu yaptığını söyledi.

"İÇİNDE VATAN SEVGİSİ OLMAYAN EN SICAK ORTAMDA BİLE ÜŞÜR"

Lapa lapa yağan kara ve çevreden geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırmadan yarı çıplak halde karın içine dalarak karda adeta yüzen ve banyo yapan Sürekçioğlu, "Şu anda doğuda ve güneydoğuda bu zor şartlar altında görev yapan güvenlik kuvvetlerimizin, ayrıca Bayırbucak'ta mücadele eden Türkmen kardeşlerimizin yaşadıklarını hissedebilmek adına, bir nebze de olsa destek olabilmek adına böyle bir eylemde bulundum. İnsanlar üşüyebileceğimi, hasta olabileceğimi düşünüyor ama inanıyorum ki, içinde sevgi olmayan, vatan sevgisi olmayan her birey, en sıcak ortamda bile üşür. Bu yüzden 'her şey vatan için' diyorum" şeklinde konuştu.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör Operasyonlarına Kar Banyolu Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • aysel: Yerli malıı 19 15 Yanıtla Wer: Sen kimin malisin 35 12 .......: Aysen.sende.dagdakiler in malisin hayin 10 0
  • gerçek: köprüden aşağı atla yada kafana silah sık daha büyük destek olur. .. 18 13 Yanıtla
  • Ccc : Beyin özürlü ne diyeyim başka mal bir milletiz 26 3 Yanıtla
  • memo: zoruna gitti vatan hainlerinin 14 15 Yanıtla
  • veli: Hanzoo 26 2 Yanıtla
  • Albay: Dalga gecenler sizi var ya sizii 5 21 Yanıtla
  • ÖZGÜR: :) Allahım ya ne çok gerizekalı var bu ülkede... 14 11 Yanıtla
  • memo: ulan ünlüler yapinca zeki oluyor da bu adam asker polisi dusunerek yapinca mi zorunuza gitti vatan hainleri orumcek kafalilar 13 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement