Özel Haber) Trabzon'da Fırtına - Son Dakika
Güncel

Özel Haber) Trabzon'da Fırtına

Özel Haber) Trabzon\'da Fırtına

Trabzon’da, bugün çıkan fırtına yüzünden seyir halindeki bir TIR facianın eşiğinden döndü.

22.01.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da, bugün çıkan fırtına yüzünden seyir halindeki bir TIR facianın eşiğinden döndü.

Forum Alışveriş Merkezi yeni devlet sahil yolunda meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yola savrulan malzemeler yüzünden sürücüler zor anlar yaşadı.

Trabzon'un Arsin ilçesinde yüklediği ısı yalıtımında kullanılan inşaat malzemelerini Giresun'a götürürken fırtına yüzünden kasasındaki brandanın uçması sonucu malzemelerin yola saçıldığını belirten araç sürücüsü Hüseyin Çolak, 20 yıllık meslek hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

Rüzgarın hortum gibi estiğini belirten sürücü Çolak, şöyle konuştu: "Arsin'de aldığım yükü Giresun'un Espiye ilçesine götürüyordum. TIR'da inşaat malzemesi vardı. Aşırı rüzgar başaldı. Rüzgar brandayı havaya kaldırdı ve TIR'ın kasasındaki inşaat malzemeleri yola savruldu. Yavaş gidiyordum, hızlı gitseydim TIR devrilebilirdi. 20 yıldır ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. TIR'daki yük yaklaşık 500 kiloydu."

Öte yandan yola savrulan malzemeler Trabzon Belediyesi temizlik işçileri tarafından toplanırken, olası bir kazaya sebebiyet vermemek için trafik polisleri yoğun çaba sarf etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Haber) Trabzon'da Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement