(Özel Haber) Ünlü Sanatçılar Bayramda Antalya'da - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Ünlü Sanatçılar Bayramda Antalya'da

(Özel Haber) Ünlü Sanatçılar Bayramda Antalya\'da

Antalya'da bulunan lüks oteller, ünlü sanatçıları Kurban Bayramı'nda konukları ile buluşturmak için birbirleriyle yarışıyor.9 günlük Kurban Bayramı tatilinde oteller yerli ve yabancı turist çekmek için kampanyalar yapıyor.

25.09.2013 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bulunan lüks oteller, ünlü sanatçıları Kurban Bayramı'nda konukları ile buluşturmak için birbirleriyle yarışıyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde oteller yerli ve yabancı turist çekmek için kampanyalar yapıyor. Ünlü yıldızları Antalya'ya getirecek oteller farklı konseptlerle yerli yabancı turistlere unutamayacakları bir tatil vaadinde bulunurken, Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Ebru Gündeş, Erol Evgin, Sibel Can, Volkan Konak, Candan Erçetin, Gökhan Tepe gibi sanatçıların bayram tatilinde Antalya'da olması kesinleşen isimler arasında yer alıyor.

DÖRT GÜNDE DÖRT SANATÇI

Titanic Deluxe Belek Otel Genel Müdürü Tafil Gürbüzbildik, bayram boyunca misafirlerini çok iyi ağırlayacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Yüzde yüzlük doluluk oranına ulaştık. Bayram dolayısıyla Türk misafirlere yönelik 4 güne 4 ayrı sanatçı programı hazırladık. Bayram öncesi ve sonrası galalarımız olacak. Bayramda Sibel Can, Volkan Konak, Candan Erçetin, Gökhan Tepe gibi sanatçılar aramızda olacak. Rezervasyonlarımız çok iyi gidiyor. Şimdiden çok iyi bir doluluk oranı yakaladık. Misafirlerimiz burada kişi başı 649 TL gibi bir rakamla güzel bir tatil imkanı bulacak. Kendilerini özel hissedecekler." Havanın güzel gittiğini belirten Gürbüzbildik, "Havanın güzel olması hem bizim hem tatilciler adına çok iyi. İlk defa Kurban Bayramı böyle bir periyota denk geldi. Konuklarımız hem bayramı hem de yaza veda partisini bir arada yaşayacak. 9 günlük bayram tatili tatilciler için büyük bir fırsat."

ÜNLÜ SANATÇILAR

Rixos Sungate Genel Müdürü Cem Uzan ise, Kurban Bayramı'nda yerli yabancı birçok turistin geleceğini ifade ederek şunları söyledi: "Kurban Bayramı sezonun içerisine denk geldi. Havalar iyi gidiyor. Bayramda, Arnavut, Bulgar, Polonyalı, Rus, Azeri ve yerli turistleri ağırlayacağız. Satışlar çok iyi gidiyor. Bayram satışları yaptığımız acentelerle kotayı doldurduk. Sanatçılarımız çok güçlü. Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Ebru Gündeş, Erol Evgin bizlerle olacak. 9 günlük tatil, yerli turist için çok iyi fırsat. İstanbul'da havalar soğudu. Ankara'da da keza öyle. Antalya hala keyifliyken güneşin son demlerinden faydalanın." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Ünlü Sanatçılar Bayramda Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement