Osman Sınav'dan Diriliş Ertuğrul Yorumu: Çok Güzel Çekiyorlar - Son Dakika
Magazin

Osman Sınav'dan Diriliş Ertuğrul Yorumu: Çok Güzel Çekiyorlar

Osman Sınav\'dan Diriliş Ertuğrul Yorumu: Çok Güzel Çekiyorlar

Usta yönetmen, Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili, "Yönetmeni benim asistanımdı. Çok da güzel çekiyorlar. O diziyi heyecanla takip etmeye çalışıyorum." dedi.

12.12.2015 10:20  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta Yönetmen Osman Sınav, TRT'nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'u beğendiğini belirterek, "Çekimlerini beğeniyorum ve heyecanla takip etmeye çalışıyorum." dedi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'U TAKİP EDİYOR

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen "Adalet ve Merhamet" konulu uluslararası kısa film yarışmasında jüri koltuğunda bulunan Osman Sınav, projenin lansmanına katıldı. Program sonrası basının sorularını yanıtlayan Sınav, zaman buldukça Diriliş Ertuğrul'u takip ettiğini söyledi.

"YÖNETMENİ BENİM ASİSTANIMDI"

Osman Sınav, "Hem çalışanlar arkadaşım hem de yönetmeni benim asistanımdı, benim çok değer verdiğim bir asistanımdı. Çok da güzel çekiyorlar. O diziyi heyecanla takip etmeye çalışıyorum. Sektörün içinde olmaktan ve sorunlarıyla uğraşmaktan dolayı, terzi kendi söküğünü dikemez misali çok da takip edemiyorum." şeklinde konuştu.


Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Osman Sınav'dan Diriliş Ertuğrul Yorumu: Çok Güzel Çekiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Biz tarih filmlerini yapamiyoruz: Ilk bolumden buyana tum bolumleri izliyorum bi muhtesem prens kore dizisi var 81 bolum oynadi ikisini bi kiyaslayin tarih dizisi oyle olur reytink rekorlari kiran dirilis dizisine bakin kac gisi oynuyor kac alp var sade kazanc dusunuluyor tarihi bi dizi devlet televizyonu yapiyor biraz daha paraya kiyilmasi lazim 40 2 Yanıtla
  • ertugrul : hayatimda bu kadar Guzel dizi izlemedim.Super.......... 28 1 Yanıtla
  • ARES: BAŞ ROLDE HALİL ERGENÇ OLMALIYDI SERT ETKİLİ SÖNÜK BİR DİZİ 2 26 Yanıtla

Advertisement