Yalova'yı Euro League 3 Cup Heyecanı Sardı - Son Dakika
Spor

Yalova'yı Euro League 3 Cup Heyecanı Sardı

Yalova\'yı Euro League 3 Cup Heyecanı Sardı

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün (YOSK) ev sahipliğinde yapılacak olan Euro League 3 Cup için geri sayım başladı.

11.03.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) ev sahipliğinde yapılacak olan Euro League 3 Cup için geri sayım başladı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı müsabakalarda, Türkiye'yi Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Yunanistan'ı G.S. Dodekanios, İngiltere'yi London Titans, İspanya'yı Club Bilbao BSR ve Litvanya'yı RSK Kaunas takımları temsil edecek.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, sayılı günler kalan turnuvanın hazırlıklarını tamamlarken, 13 Mart Cuma günü start alacak organizasyonun ilk maçında saat 11.15'te, G.S. Dodekanisos ile karşı karşıya gelecek. Türkiye'yi ve Yalova'yı başarıyla temsil edip Hollanda'daki finallere kalmak istediklerini belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, "Türkiye'de Yalova'nın bu turnuvaya ev sahipliği yapacak olması bizi gururlandırmıştır. Kulüp olarak yaptığımız çalışmalarla Yalova'nın adını yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da duyuruyoruz. Turnuvaya iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. İspanya'dan, İngiltere'den, Litvanya'dan ve Yunanistan'dan gelecek rakiplerimiz ile ilk eleme turunda rakiplerimizi mağlup ederek birinci çıkarız. Burada en güçlü rakip olarak İspanya'da Bilbao görünüyor. İnşallah önce Yalova'mıza sonra Türkiye'ye galibiyetler getirip bir üst tura çıkacağız" dedi.

Yalova'da kendilerini en çok İspanyol temsilcisi Club Bilbao BSR'nin zorlayacağını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü antrenörü Murat Saltan, "Öncelikli hedefimiz bir üst tura çıkmak. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbolunun en büyük üçüncü kupasını Yalova'ya getiriyoruz. Hedefimiz güçlü rakiplerimizi geride bırakarak birinci olup Hollanda'ya finallere gitmektir. Bunun içinde Kasım ayından bu yana sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ligde oynadığımız maçlarda kupanın yansımasıdır. Ligde aldığımız başarılı sonuçları Euro League 3 Cup'e de yansıtmak istiyoruz. Hedef olarak 2. günü belirledik. İspanyol ekibi Bilbao'yu yenmek istiyoruz. Ancak bu bir turnuva olduğu için gün gün gitmemiz gerekiyor. Bunu da başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'yı Euro League 3 Cup Heyecanı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement