Yeni Evlenen Engelli Çifte Hediye Yağdı - Son Dakika
Güncel

Yeni Evlenen Engelli Çifte Hediye Yağdı

Yeni Evlenen Engelli Çifte Hediye Yağdı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan engelli çift, bir televizyon programında tanışarak evlendi.

17.09.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan engelli çift, bir televizyon programında tanışarak evlendi. Genç çiftin evine hediyeler yağdı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde ikamet eden işitme engelli 26 yaşındaki Özbey Ülker ile 22 yaşındaki Merve Ülker geçen hafta bir televizyon programında tanışarak evlendi. Cuma günü nikahları kıyılan çiftin maddi yardım almak amacıyla Darıca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na gönderdiği dosyayı gören Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, genç çifte el uzattı. Yaptığı girişimlerle ev için kullanılacak temel ihtiyaçları hayırseverlerden toplayan Sekban, hediyeleri gençlere ulaştırdı. Yaşadıkları maddi imkansızlıklara rağmen mutluluğu gözlerinden okunan ve sürekli gülümseyen engelli çift, Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban'a teşekkür etti.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, vakıfta olan görevi nedeniyle dosyaları gördüğünü belirterek şöyle konuştu: "Kızımız bir evlendirme programına başvurmuş ve oğlumuz talip olmuş. Çiftimiz işitme engelli. Nikah şahitleri olacaktık fakat trafiğin engeliyle karşılaştık. Kendilerine eşya konusunda yardımcı olacağıma söz vermiştim. Çok fazla yardımcı olamadık ama temel ihtiyaçlarını giderecek şekilde bir hazırlık yaptık. Ben, bize destek olan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ahmet Alemdar'a da teşekkür ederim." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Evlenen Engelli Çifte Hediye Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement