Özel Haber) Zeytin Toplarken Kaçırılan Aynur'un Evinde Sevinç Gözyaşı - Son Dakika
Güncel

Özel Haber) Zeytin Toplarken Kaçırılan Aynur'un Evinde Sevinç Gözyaşı

Özel Haber) Zeytin Toplarken Kaçırılan Aynur\'un Evinde Sevinç Gözyaşı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesinde teyzesiyle zeytin toplarken kaçırılan genç kız, Havran’daki evinde yakınları tarafından sevinç gözyaşları içinde karşılandı.

16.01.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesinde teyzesiyle zeytin toplarken kaçırılan genç kız, Havran'daki evinde yakınları tarafından sevinç gözyaşları içinde karşılandı.

Pelitköy beldesinde zeytin toplarken F.D. isimli şahıs tarafından kaçırıldığı belirtilen 22 yaşındaki Aynur A., "Yaşadıklarımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Çok kötüyüm. Kendime geleyim her şeyi anlatacağım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. İfademi psikolojik baskı ile verdim. Bazı yönlerini değiştireceğim" diye konuştu.

Aynur A.'nın yakınları, İHA ve Müge Anlı'ya desteğinden dolayı şükran borçlu olduklarını belirtti. Zeytin toplarken genç kızın yanında bulunan teyzesi Fatma Aksu ise dehşet dakikalarını şöyle anlattı:

"2 aydır Burhaniye'de zeytin tayfasında çalışıyorduk. İşverenin adamı olan F.D. isimli kişi Aynur ile beni ayrı tarlaya götürerek, 'Buradaki zeytinler toplanacak' dedi. Zeytin toplamaya başladığımız sırada arkadan geldiler. 4 kişilerdi. Beni zeytinliğe atarak darp etmeye başladılar. Aynur'un, 'Teyze, beni kurtar' demesi hala kulaklarımda. 20 dakika süren bir boğuşma yaşandı. Elimden alamayınca beni yere attılar. Aynur'u da birisi sürüklemeye çalışıyordu. Aynur feryat ederken iri yarı adam da ona yardım etti. İki kolundan tutarak Aynur'u arabaya sürükleyerek götürdüler. Aynur, 'Teyze, beni kurtar, babama haber ver' diye bağırdı. Onu zorla arabanın içine koyup kaçırdılar. Ben onun yanına gitmek isteyince beni yere attılar. 1 saat sonra jandarma geldi." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Haber) Zeytin Toplarken Kaçırılan Aynur'un Evinde Sevinç Gözyaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement