Özel Hacı Naciye Ateş Okullarına "Beyaz Bayrak" - Son Dakika
Güncel

Özel Hacı Naciye Ateş Okullarına "Beyaz Bayrak"

Özel Hacı Naciye Ateş Okullarına "Beyaz Bayrak"

Darende ilçesindeki Özel Hacı Naciye Ateş Okulları, "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında "beyaz bayrak" almaya hak kazandı.

13.10.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende ilçesindeki Özel Hacı Naciye Ateş Okulları, "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında "beyaz bayrak" almaya hak kazandı.

Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları işbirliğiyle yürütülen "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi çerçevesinde, Darende'deki Özel Hacı Naciye Ateş Okulları, "beyaz bayrak" almaya layık görüldü.

Darende Kaymakamı Ali Türk, okulun "beyaz bayrak" alması dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, temizlik konusuna gösterilen hassasiyet için okul yönetimine teşekkür etti.

Öğrencilerin sağlıklı ortamda yetişmesinin önemine değinen Türk, "Temizlik bizim kültürümüzde çok önemli. Temizliğin olduğu yerde hastalık olmaz. Dolayısıyla okul müdürü arkadaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Darısı diğer okullarımızın başına diyorum. Hedefimiz sağlıklı ve huzurlu bir eğitim olsun." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce de ilçede ilk defa bir okulun "beyaz bayrak" aldığına işaret ederek, bunun diğer okullara örnek olmasını diledi.

Hedeflerinin "biyaz bayrak" sahibi okul sayısını artırmak olduğunu dile getiren İnce, "Çocuklarımızın hayatlarını ve şahsiyetlerini ifade edebilecekleri mekanlar oluşturmamız gerektiğini söylüyoruz." dedi.

Okulları Genel Müdürü Resul Kesenceli de "beyaz bayrak" aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, buna katkı sunan bütün personel ve öğrencilerine teşekkür etti.

Özel Hacı Naciye Ateş Okullarına verilen "beyaz bayrak" törende, Darende Kaymakamı Türk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İnce tarafından okul yönetimine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özel Hacı Naciye Ateş Okullarına 'Beyaz Bayrak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement