Özel Halk Otobüsü Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Özel Halk Otobüsü Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Beykoz'da özel halk otobüsünün çarpması sonucu 1 kadın hayatını kaybetti, kız kardeşi de yaralandı.

20.04.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da özel halk otobüsünün çarpması sonucu 1 kadın hayatını kaybetti, kız kardeşi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kavacık-Alibahadır seferini yapan M.G yönetimindeki 34 SZU 97 plakalı özel halk otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle Tepetarla Caddesi'nde yol kenarında belediye ekiplerinin budadığı ağaçların dallarını toplayan Hanife Güneysu (53) ile Şengül Gürsoy'a (48) çarptı.

Kazayı gören çevredekiler, durumu sağlık ekipleri, polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla Güneysu ve Gürsoy'u otobüsün altından çıkardı.

Sağlık ekipleri, Hanife Güneysu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Şengül Gürsoy da Beykoz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Tepetarla Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Otobüsün kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

-Şoförün kalp krizi geçirdiği iddia edildi

Özel Halk Otobüsleri Şirketleri'nden yapılan açıklamada, Elmalı köyü yakınlarında, özel halk otobüsünün karıştığı bir kazanın meydana geldiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Kaza, normal seferini yapmakta olan C-1051 Kod numaralı halk otobüsü şoförünün kalp krizi geçirmesi sonucu olmuştur. Kriz geçiren şoför araç kontrolünü kaybederek yayalara çarpmıştır. Olayda bir kişi yaşamını yitirmiş, bir kişi ise yaralanmıştır. Şoför personel ise Beykoz Devlet Hastahanesinde tedavi altına alınmıştır. Olay, izlenen kamera görüntüleriyle net biçimde görülmekte olup, idari ve adli inceleme devam etmektedir. Camiamızı üzüntüye boğan talihsiz olay nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşımıza rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Aynı olayda yaralanan kişiye ve şoförümüze de acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özel Halk Otobüsü Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement