Hırsızın Rahatlığı Şaşkına Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Hırsızın Rahatlığı Şaşkına Çevirdi

Hırsızın Rahatlığı Şaşkına Çevirdi

Düzce’nin Yığılca ilçesinde cep telefonu satan bir dükkana giren hırsız rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

23.03.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Yığılca ilçesinde cep telefonu satan bir dükkana giren hırsız rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Kendisini kaydeden kameraları fark etmeyen şahıs, tezgahta bulunan cep telefonlarını almak için camı elindeki çekiçle kırdı. Hırsızlık anı ise dakika dakika güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde Düzce'nin Yığılca ilçesinde meydana geldi. Cep telefonu satan işyerine gece saat 03.00 sıralarında bir kişi, dükkanın kapısının camını kırarak girdi. Güvenlik kameralarının kendisini çektiğini fark etmeyen şahıs, daha sonra içeri girdiği dükkanın tezgahına doğru ilerleyerek, tezgahın camını da elindeki çekiçle kırdı. Tezgahta bulunan dizüstü bilgisayara dokunmayan şahıs, tezgahta bulunan cep telefonlarının 16 tanesi ve cep telefonlarına ait aparatları da aldı. Dükkandan çaldıklarını poşete dolduran şahıs tekrar girdiği yerden dışarı çıkarak gözden kayboldu.

Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına takıldı. Şahsın dükkan içinde oldukça rahat hareket etmesi gözlerden kaçmadı.

Olayı sabah fark eden dükkan sahibi Baykal Tuncel, hemen polis ekiplerine haber verdi. Olayın ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olayını yapan E.Y isimli şahsı, gözaltına aldı. İlk ifadesi emniyette alınan E.Y., daha sonra Yığılca Adliyesi'ne sevk edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızın Rahatlığı Şaşkına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement