Özel İdare Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Özel İdare Çalışmaları

Özel İdare Çalışmaları

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kar mücadelesi çalışmalarının bittiğini ve asfalt yapılacak yolların iyileştirme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

02.03.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kar mücadelesi çalışmalarının bittiğini ve asfalt yapılacak yolların iyileştirme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, bünyelerine kazandırdıkları konkasörleri çift vardiya olarak çalıştıracaklarını söyleyerek, "Amacımız bu sene söylediğimiz gibi 100 kilometre asfalt yapmak ve bunu da kendi imkanlarımızla yapıcaz. Bu köylerde yapacağımız atılım gibi olacak" dedi.

Uzun, Halk Eğitim ve Milli Eğitim binasının müteahhitten kaynaklanan sıkıntı nedeni ile fesh ettiklerin ve yeniden ihaleye çıkacaklarını da kaydederek, "Bununla ilgili hazırlıklarımız bitti ve arkadaşlarımız gün alıyorlar. Aydınlık Evler mahallesinde 16 derslik bir ilköğretim okulumuz var ve bununla ilgili işlemlerimiz tamamlandı, bunun ihalesine çıkıyoruz. Ayrıca 100. Yıl mahallesinde İmam Hatip Ortaokulunun deprem güçlendirmesini yaptık çevre düzenlemesiyle beraber bu sene Eylül ayındaki açılışta bunlara öğrenci alabilme durumuna getireceğiz. Yine bildiğiniz gibi Safranbolu'da 32 derslik güzel bir projemiz var İmam Hatip Lisesi olarak, onun çalışmalarını da bitirdik ihalesine çıkıyoruz. Yine Ovacık ilçemizde Gençlik Merkeziyle ilgili bir proje var Karabük'te de ilk olacak bir proje. Hazırlıklarına başladık 1 ay içerinde bununda ihalesine çıkma vaziyetine getirmiş olacağız. Bizim yapacağımız çalışmalar gerçekten 2015'te de yoğun bir çalışma olacak. Yeniden bir ödeneğimiz geldi, bununla ilgili meclisimiz yeniden bir çalışmalar yaparak hangi ilçelerde hangi çalışmaları yapacaklar ve para dağıtımı olacak. Bizim iş makineleri konusunda yeniden yoğun bir talebimiz oldu bu konuda gerçekten bize destek veren İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım ve üyeleri ile Valimize ve ödenek konusunda bizi hiç sıkmayan vekillerimize teşekkür ederiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İdare Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement