Özel İdare'den 15 Temmuz Şehitlerine Nakdi Yardım - Son Dakika
Yerel

Özel İdare'den 15 Temmuz Şehitlerine Nakdi Yardım

Özel İdare\'den 15 Temmuz Şehitlerine Nakdi Yardım

Batman İl Özel İdare Genel Sekreterliği, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası şehit olanların yakınları ve gazilere 10.680 TL nakdi yardım yaptı.

20.09.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz şehitleri unutulmadı

Batman İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle hayatlarını kaybedenlerin yakınları ve gazilere nakdi yardım yapıldı.

Yardım etkinliği ile ilgili bilgi veren Batman İl Özel İdare Genel Abdülkadir Özer, yaptığı açıklamada "15 Temmuz 2016 günü hain FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe kalkışmasından sonra milletimizin bu kalkışmaya kendini siper ederek canı pahasına tankların ve bombaların hedefinde olduğu ve bu süreç içerisinde 243 vatandaşımızın şehit olması nedeni ile başlatılan yardım kampanyasına Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği personeli de katkıda bulunarak üzerine düşen görevi yerine getirdi" dedi.

Özer, açıklamasının devamında şunları söyledi. "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı hesabına 10.680 TL yatırarak şehitlerimizi bir kez daha rahmetle andık. Personellerimizin toplu olarak gerçekleştirmiş oldukları yardım vesilesi ile bu sosyal sorumluluğun bilinci ile görevimizi yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz günü tankların karşısında, uçakların bombalamasında şehit olan tüm kamu görevlisi ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve milletimize başsağlığı dilerken, yaralılara da bir an önce aramıza dönmelerini temenni ediyor, acil şifalar diliyorum"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Özel İdare'den 15 Temmuz Şehitlerine Nakdi Yardım - Son Dakika


Advertisement