Özel İdare'nin Mallarının Devri - Son Dakika
Yerel

Özel İdare'nin Mallarının Devri

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Özel İdare'nin varlıklarının hazineye devredilmesine tepki göstererek "Bu mallar burada kalsaydı, bunların üzerine park yapsaydık, sosyal tesis yapsaydık daha iyi olmaz mıydı.

30.04.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Özel İdare'nin varlıklarının hazineye devredilmesine tepki göstererek "Bu mallar burada kalsaydı, bunların üzerine park yapsaydık, sosyal tesis yapsaydık daha iyi olmaz mıydı. Bize bir şey vermedikleri gibi daha elimizdeki malları aldılar" dedi.

Koçarlı'nın Bıyıklı ve Yeniköy mahallerini ziyaret eden Çerçioğlu, davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

Çerçioğlu, Bıyıklı'da yaptığı konuşmada, mahalleye daha önce belediye otobüs hattı sözü verdiğini, üç hafta içinde hizmete gireceğini belirtti.

Çerçioğlu "Ancak Bıyıklı'da E ehliyeti olan kadın sürücü arıyoruz. Eğer varsa işi hemen hazır. Buradan geçecek otobüste aranızdan bir kadın şoför sizleri taşıma imkanı sahip olacak. Kadın şoför buradaki halkı taşımaya yakışır" dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen ve yüksek su faturaları şikayetlerine bazı kuyulardaki elektrik giderinin yolaçtığını belirten Çerçioğlu, gelen ucuz ekmek taleplerine ise  "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bazı ilçelerde halk ekmek satışlarımız 50 kuruştan devam ediyor. Size söz veriyorum buraya da en kısa sürede halk ekmeği kuracağım" karşılığını verdi.

Çerçioğlu, Yeniköy Mahallesi ziyaretinde Özel İdare'nin köydeki varlıklarının hazineye devrine tepki göstererek, "Yeniköy'deki araziler atalarınızdan kalan arazilerdir. Bu mallar burada kalsaydı,  bunların üzerine park yapsaydık, sosyal tesis yapsaydık daha iyi olmaz mıydı. Bize bir şey vermedikleri gibi daha elimizdeki malları aldılar" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özel İdare'nin Mallarının Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement