Özel) İkiz Kardeş Başpehlivanlığa Koşuyor - Son Dakika
Spor

Özel) İkiz Kardeş Başpehlivanlığa Koşuyor

Özel) İkiz Kardeş Başpehlivanlığa Koşuyor

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin emanetçisi olan İsmail Balaban'a ikiz kardeşi Turhan Balaban rakip oldu.

17.06.2014 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin emanetçisi olan İsmail Balaban'a ikiz kardeşi Turhan Balaban rakip oldu.

Antalyalı pehlivan Balaban kardeşler, bu yıl 653'üncüsü düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birbirlerine rakip olarak er meydanına çıkacak. 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ilk kez 'Başaltı' kategorisinde ter dökecek olan Turhan Balaban, kategorisinde ilk 2'ye girdiği taktirde önümüzdeki yıl yapılacak olan yağlı güreşlerde ikiz kardeşi İsmail Balaban ile karşılaşma şansı yakalayabilecek.

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin emanetçisi olan İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turhan Balaban, en büyük hayalinin 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kardeşiyle final oynamak olduğunu söyledi.

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kardeşi İsmail Balaban karşılaşmayı çok istediğini ve Kırkpınar tarihinde bir ilke imza atmak istediklerini anlatan Turhan Balaban, "Başpehlivanlık mücadelesini kardeşim ile vermeyi çok isterim" dedi.

Bu yıl ikinci kez kemeri almak için mücadele vereceğini ve elinden geleni yapacağını dile getiren İsmail Balaban, kardeşi Turhan Balaban ile 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık için final oynamak istediğini söyledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özel) İkiz Kardeş Başpehlivanlığa Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement