Özel İmperial Hastanesi'de Hemşireler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Özel İmperial Hastanesi'de Hemşireler Günü Etkinliği

Özel İmperial Hastanesi\'de Hemşireler Günü Etkinliği

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, beraberinde İşletme Müdürü Hakan Sağlam, müdür yardımcısı Fatma Ülker ve Başhemşire Perihan Sarıdaş ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelere karanfil vererek Hemşireler Günü’nü kutladılar.

12.05.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, beraberinde İşletme Müdürü Hakan Sağlam, müdür yardımcısı Fatma Ülker ve Başhemşire Perihan Sarıdaş ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelere karanfil vererek Hemşireler Günü'nü kutladılar.

Başhekim Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, hemşirelik hizmetinin sağlık sektörünün olmazsa olmazlarından olduğunu ifade ederek, "Sağlık hizmetleri doktoru, hemşiresi ve diğer sağlık çalışanları ile bir ekip hizmetidir. Hemşirelik bu ekip hizmetinin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarındandır. Hemşirelik; insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Sağlık hizmetinin bu en temel ve asli unsurunu oluşturan, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İmperial Hastanesi'de Hemşireler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement