Yokuş Aşağı Kayan Beton Mikseri Sokağı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Yokuş Aşağı Kayan Beton Mikseri Sokağı Savaş Alanına Çevirdi

Yokuş Aşağı Kayan Beton Mikseri Sokağı Savaş Alanına Çevirdi

İstanbul, Kağıthane'de yokuş aşağıya kayan beton mikseri önüne kattığı araçları hurdaya çevirdi.

25.10.2014 20:46  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Kağıthane'de 17: 00 sıralarında Gültepe Yeşilçay sokakta yokuş aşağıya kayan beton mikseri önüne kattığı araçları hurdaya çevirdi. Mahalle savaş alanına dönerken kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

KAMYONETE ÇARPIP DURDU

Sokakta bulunan bir inşaata harç getiren beton mikseri henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yokuş aşağıya bir anda kaymaya başladı. Mikser sürücüsü aracını kontrol edemezken araç, yol kenarında park halindeki otomobili altına alıp metrelerce sürükledi. Mikser yokuş sonunda bir kamyonete çarparak durabildi.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Kamyonette ve beton mikserinde maddi hasar meydana gelirken mikserin altında sürüklediği otomobil tamamen hurdaya döndü. Kaza sonrası mikser sürücüsü korkarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.Kazaya karışan araçlar itfaiye ekipleri tarafından yol kenarına çekilirken polis ekipleri de kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

"DEPREM OLUYOR ZANNETTİK"

Beton mikserinin altına alıp sürüklemesi sonucunda tamamen hurdaya dönen otomobilin sahibi Can Akmahmut, "Bizim aracımız park halindeydi mikser sürücüsü kaza sonrası kaçmış" dedi. Kamyonet sahibi Ramazan Karabeyin de "Evdeydik deprem oluyor zannettik dışarıya çıktık. Freni patlamış diyorlar ama fren patlasa ne araba kalır ne bina kalır. Mikserin sürücüsü linç edilme korkusuyla kaçmış" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yokuş Aşağı Kayan Beton Mikseri Sokağı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement