Kemik Grubundan Ses Getiren Klip - Son Dakika
Magazin

Kemik Grubundan Ses Getiren Klip

Kemik Grubundan Ses Getiren Klip

Kırkağaçlı müzisyenler Mustafa Kemal Al ve Emre Sarıkaya’nın da aralarında bulunduğu Kemik Grubu, ’Söyle’ isimli eserine bir klip çekti.

25.01.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkağaçlı müzisyenler Mustafa Kemal Al ve Emre Sarıkaya'nın da aralarında bulunduğu Kemik Grubu, 'Söyle' isimli eserine bir klip çekti.

İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesinde yakından tanınan ve bir çok şehirde sahneye çıkan Kemik Grubu, 'Söyle' isimli esere çektikleri kliple ses getirirken, sanal alemde büyük ilgi gördü. Çekim kalitesiyle hayran kitlesinden tam puan alan Kemik Grubu, müzik piyasasına damga vurmaya hazırlanıyor. Kemik Grubu, vokalde Mustafa Kemal Al, gitarda Emre Sarıkaya, davulda Gediz Kamçıcı ve bas gitarda Kerem Söylem'den oluşuyor.

Muğla ve İzmir'de çekilen klibin hazırlanması 4 ay sürdü. Kemik Grubu, sözü-müziği kendisine ait olan ve sahne aldıkları her yerde büyük ilgi gören 'Söyle' isimli eserlerini ayrıca single olarak piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kemik Grubunun vokalisti Mustafa Kemal Al, "Kemik Grubunu çok uzun yıllar önce büyük hayallerle kurmuştuk. 4 kişilik bir grubumuz var ve son iki yıldır birlikte sahne alıyoruz. Sözü-müziği bize ait olan ve her gittiğimiz yerde büyük ilgi gören 'Söyle' isimli eserimizin bu denli ilgi görmesinden dolayı klip çekmeye karar verdik. Yaklaşık 4 ay süren kayıt ve çekimlerin ardından klibimizi piyasaya sürdük. Eserimiz gerçekten her kesimden büyük ilgi gördü. Bu eseri ayrıca single olarak da piyasaya süreceğiz. Bu klip ile birlikte çok daha büyük kitlelere ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu yolda bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi seven herkese çağrım; bizi izlemeye devam etsinler" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kemik Grubundan Ses Getiren Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement