Özel Öğrencilere Özel Şenlik - Son Dakika
Güncel

Özel Öğrencilere Özel Şenlik

Özel Öğrencilere Özel Şenlik

Buca Kaymakamlığı ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Engelliler Haftası kapsamında özel çocuklar için sokak şenliği düzenledi.

10.05.2016 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Kaymakamlığı ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Engelliler Haftası kapsamında özel çocuklar için sokak şenliği düzenledi. Çocuklar, şenlikte doyasıya eğlendi, oyun atölyelerinde hünerlerini sergiledi.

Buca Kaymakamlığı ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzmir Buca'da bulunan Oyun sokağında sokak şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Buca'da özel eğitim veren 14 özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinden öğrenciler katıldı. Çeşitli gösterilerin yer aldığı etkinlikte ayrıca, atölyeler kurularak özel bireylerin yaptığı el işi ürün ve yiyecekler satıldı. Etkinlikte konuşan İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kotay, "Özel gereksinimi olan bireylerin eğitime erişilebilirliği, okulların fiziksel kapasitelerinin ve öğreten yeterliliklerinin geliştirilmesi, toplumda tutum değişikliğine gidilmesi, daha rahat kabul görmeleri, özel bireylerin bağımsız olabilmeleri, beceri kazanmaları adına bu tür etkinlikler çok önemli" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Öğrencilere Özel Şenlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement