Özel Okulun Kazan Dairesinde Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Özel Okulun Kazan Dairesinde Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Özel Okulun Kazan Dairesinde Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Trabzon’da özel bir okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs kazan dairesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

21.11.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da özel bir okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs kazan dairesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, bu sabah saatlerinde Kemerkaya Mahallesi Kazazoğlu Sokak'taki Özel İlke Birey Temel Lisesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda güvenlik ve danışma görevi yürüten Muammer Çoban, sabah saatlerinde geldiği okulun kalorifer dairesine inerek, burayı kontrol etmek istedi. Bir süre kendisinden haber alınamayan Çoban, okul görevlileri tarafından kalorifer dairesinde su içerisinde hareketsiz olarak bulundu. Olay yerine polis ekipleri çağrılırken, polis ekipleri ilk incelemesinde elektrik kaçağını tespit ederek binanın elektriğini kestirdi. Yapılan ilk incelemede Çoban'ın kalorifer borularından çıkan su nedeniyle göle dönüşen bodrum katta, elektrik kaçağı nedeniyle su içerisindeki akıma kapıldığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Evli bir çocuk babası Çoban'ın cenezesi savcılık incelemesi sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Okulun Kazan Dairesinde Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement