Özel Sanko Okulları'nın İki Erasmus Projesi Onaylandı - Son Dakika
Yerel

Özel Sanko Okulları'nın İki Erasmus Projesi Onaylandı

Özel Sanko Okulları\'nın İki Erasmus Projesi Onaylandı

Özel Sanko Okulları'nın, Genç Girişimciler Başlıyor ve Umutlu Gelecek İçin Sağlıklı Yaşam Erasmus projeleri onaylanarak ilk koordinatörler toplantısı yapıldı.

07.11.2015 17:30  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sanko Okulları'nın, 'Genç Girişimciler Başlıyor' ve 'Umutlu Gelecek İçin Sağlıklı Yaşam' Erasmus projeleri onaylanarak ilk koordinatörler toplantısı yapıldı.

Slovakya, Almanya, Yunanistan, İspanya, Polonya ve Türkiye'nin ortaklığında gerçekleşen Erasmus "Genç Girişimciler Başlıyor"(YoungEntrepreneurs on Start) isimli projenin ilk koordinatörler toplantısı Slovakya'nın Zilina şehrinde gerçekleştildi. Özel Sanko Okullarından Yabancı Diller Direktörü Sultan Ulu ve Matematik Öğretmeni Aynur Tanış'ın katıldığı ilk koordinatörler toplantısında; öğrencilerin girişimcilik üzerine gelişim becerilerini artıracak kararlar alındı.Proje ortağı ülke öğrencileri ve Özel Sanko Okulları öğrencileri Ocak 2016 tarihinde Almanya'da düzenlenecek olan ilk atölye çalışmalarına katılacaklar. Özel Sanko Okullarının Sosyal Etkinlikler Direktörlüğü tarafından yazılan "Umutlu Gelecek İçin Sağlıklı Yaşam" (HealthyLifestyleforHopefulFuture)başlıklı proje spor alanında Türkiye'nin ilk kabul görenErasmus projesi oldu. İzlanda, Avusturya, İtalya, İspanya, Polonya, İsveç ve Türkiye'nin yer aldığı "Umutlu Gelecek İçin Sağlıklı Yaşam" projesinin ilk koordinatörler toplantısı İzlanda'nın Reykjavik şehrinde yapıldı. Sağlıklı yaşam, spor ve kültür hakkında farkındalık oluşturmak ve ülkeler arası paylaşımı sağlayacak olan "Umutlu Gelecek İçin Sağlıklı Yaşam" projesinin ilk toplantısına Türkiye'yi temsilen Özel Sanko Okulları'ndan Yabancı Diller Direktörü Sultan Ulu ve Sosyal Etkinlikler Direktörü Bahadır Mete Horasan katıldı. Proje kapsamında öğrenciler Nisan 2016'da İtalya'da düzenlenecek atölye çalışmalarına başlayacaklar.

Özel Sanko Okulları'nda her iki proje çalışmaları için kulüpler kurularak öğrenci çalışmaları başlatıldı. Katılımcı ülkeler ve Özel Sanko Okulları kulüp öğrencileri ilk çalışma olarak Proje Logolarını oluşturarak uluslararası platformda değerlendirilmek üzere yollayacaklar. Seçilen logonun proje logoları olacağı belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sanko Okulları'nın İki Erasmus Projesi Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement