Özel Sanko Okulları Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Özel Sanko Okulları Öğrencilerinden Örnek Davranış

Özel Sanko Okulları Öğrencilerinden Örnek Davranış

Özel Sanko Okulları Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Şehitkamil Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen 25 Aralık Basketbol Turnuvası’nda elde ettiği şampiyonluk ödülünü, ihtiyaç sahibi bir ilkokula verdi.

20.01.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sanko Okulları Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Şehitkamil Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen 25 Aralık Basketbol Turnuvası'nda elde ettiği şampiyonluk ödülünü, ihtiyaç sahibi bir ilkokula verdi.

Bayanlar kategorisinde 'Basketbol İl Şampiyonu' olarak turnuvayı tamamlayan İdil Ağan, Pelin Kelleci, Selin Altınöz, Ece Sergen, Elif Sergen, Zeynep Sakıcı, Sena Çavuşoğlu, İdil Şeker, Dila Kılıç, Öykü Çevik, Doğa Çevik, Defne İnal, Ezgi Çember'den oluşan küçük kızlar takımı, ödül olarak verilen akıllı tahta, bilgisayar, projeksiyon ve monitörü Koçlu Gedikkuyu İlkokulu'na hediye etti.

Öğrenciler, Özel Sanko Ortaokulu Müdürü Handan Şahintaş, Beden Eğitimi öğretmenleri ve basketbol antrenörüyle birlikte Koçlu Gedikkuyu İlkokulu'na giderek, bu mutluluğu okulun öğrencileri ile paylaştı.

Başarıları ve sergiledikleri duyarlılıktan dolayı öğrencilerini kutlayan Handan Şahintaş, "Paylaşımcı olmaları, kardeşlerinin ihtiyaçlarını görerek gidermek için ilk fırsatta aksiyon alabilmeleri aldıkları şampiyonluk ödülünü daha değerli kılmıştır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sanko Okulları Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement