Özel Sporcular, Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Özel Sporcular, Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti

Özel Sporcular, Vali Kamçı\'yı Ziyaret Etti

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

19.11.2014 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Çeşitli branşlarda aldıkları başarılarla adlarından söz ettiren Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ile birlikte, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti. Bu sezon Özel Çocuklar Futbol Ligi'nde Türkiye üçüncüsü, Bocce Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi ve Basketbol Bölge Şampiyonası'nda bölge ikincisi olan Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü sporcuları, kazandıkları kupaları da yanlarında getirdiler. Özel Çocuklar Vali Kamçı'ya çiçek takdim ederek, sevinçlerini paylaştılar.

Vali Süleyman Kamçı, özel çocukları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek, başarıların devamını beklediklerini ifade etti.

Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ise, Beyazay Derneği Malatya Şubesi olarak güzel faaliyetlerde bulunduklarını söyledi. Karabulut, engelli vatandaşlara yönelik İş-Kur ve bilgisayar projeleri ve sportif faaliyetleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Sportif anlamda özel sporcuların önemli başarılar kazandıklarını kaydeden Karabulut, "Sportif etkinliklere katılan çocuklarımız önemli başarılar aldılar. Hepsini tebrik ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sporcular, Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement