Özel Yetenek Sınavları Başladı - Son Dakika
Güncel

Özel Yetenek Sınavları Başladı

Özel Yetenek Sınavları Başladı

Harran Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Bölümü özel yetenek sınavlarının başladığı bildirildi.

01.09.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Fen- Edebiyat Fakültesi Salonu'nda Müzik Öğretmenliği bölümü için yapılan sınavlara toplam 90 öğrencinin müracaat ettiği belirtildi.

Resim-İş Öğretmenliği özel yetenek sınavına ise toplamda 138 öğrenci başvuru yaparken, sınavlar Üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi dersliklerinde yapılıyor. Sınavlar Cuma gününe kadar devam edecek.

Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; "Sınavların tamamını kayıt altına alıyoruz. Sınava giren tüm adayların puan hesaplamalarının şeffaf olarak yapılmasını sağlıyoruz. Burada hiçbir spekülasyona yer verilmemesi ve öğrencilerimizin rahat olması için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimiz gönül rahatlığı içerisinde olsunlar" diye konuştu.

40'ar öğrencinin alınacağı bu yılki sınavlara katılacak öğrencilerine aileleri de eşlik etti. Çocukları sınavda ter dökerken aileleri de dışarıda çocuklarının başarılı olması için dua etti. Güneş Nur Yahşi adlı öğrencinin annesi, "Tüm çocukların başarılı olması için dua ediyorum. En çok da kızımın başarılı olması için dua ediyorum. Kızım daha önce çeşitli sınavlara girdi. İnşallah bu sınavda heyecanı olmaz ve kazanır diyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Özel Yetenek Sınavları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement