Özel Yıldırımhan Dişlerimiz Sergisi Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Özel Yıldırımhan Dişlerimiz Sergisi Etkinliği

Özel Yıldırımhan Dişlerimiz Sergisi Etkinliği

Yıldırımhan Koleji'nde Fen Bilimleri dersleri, öğrencilere yaparak ve yaşayarak öğreten etkinliklerle devam ediyor.

21.10.2014 11:21  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Özel Yıldırımhan Koleji 5-A Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri Dersi'nde tasarladıkları diş modelleri sergisi ile "Dişlerimiz" konusunu daha iyi öğrendiler.

Yıldırımhan Koleji 5-A Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri Dersi öğretmeni Erol Karaömeroğlu  rehberliğinde yapmış oldukları diş modellerini, koridorda sergilediler. Diğer öğrencilerin de büyük ilgi gösterdiği sergide 5-A Sınıfı öğrencileri, dişler konusunu anlatarak konuyu pekiştirme ve arkadaşları ile bilgilerini paylaşmanın keyfini yaşadılar.

Diş modeli oluşturmak için oyun hamuru kullanan öğrenciler, diş modellerini gerçeğine mümkün olduğunca benzetmeye çalışarak; kesici ve köpek dişlerini sivri, azı dişlerini ise yassı yaptılar. Ayrıca dosya kâğıdı ve kartonlara bir diş modeli çizerek istedikleri şekilde süslediler.

Okul Müdürü Mehmet FİLİZ ''Bu etkinlikle "Dişlerimiz" konusunu öğrencilerimizin daha iyi kavradığını düşünüyorum. Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenlerine de eğlenerek öğrenmeyi sağladığı için teşekkür ederim'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Yıldırımhan Dişlerimiz Sergisi Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement