Özgecan Aslan Cinayeti Ödemiş'te Kınandı - Son Dakika
Yerel

Özgecan Aslan Cinayeti Ödemiş'te Kınandı

Özgecan Aslan Cinayeti Ödemiş\'te Kınandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için bir araya gelen Ödemiş ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, işlenen cinayete tepki gösterdi.

16.02.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için bir araya gelen Ödemiş ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, işlenen cinayete tepki gösterdi.

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, Özgecan Aslan için bir araya gelerek yaptıkları basın açıklamasında vahşice cinayeti kınadı. Aslan'ın hunharca öldürülmesine tepki gösteren sivil toplum kuruluşları, katillerden hesabın sorulmasını istedi.

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı da ilçedeki anıt önünde bir basın açıklaması yaptı. Partililer, hunharca cinayete tepki gösterirken, AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Peygamber Efendimiz, Veda Hutbesi'nde erkeklere 'Kadınlar sizin emanetinizdir' buyurmuştur. Mersin Tarsus'ta üniversite öğrencisi olan kızımız Özgecan Aslan, vahşice, insanlığın kabul edemeyeceği bir şekilde katledilmiştir. Bu zihniyetteki insanların ve bu olayın faillerini insanlık adına kınıyoruz. En yüksek cezaları almalarını istiyoruz. Değerli anne ve babasına, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Ülkemizde böyle cinayetlerin yaşanmamasını diliyoruz. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in eşi Nevin Badem de erkek çocuklarının eğitiminin önemine vurgu yaparak, "Erkek çocuklarımızı iyi yetiştirelim, hepimize görev düşüyor. İyi yetişsinler ki kadınlara saygı duysunlar." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özgecan Aslan Cinayeti Ödemiş'te Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement