Özgecan İçin 200 Otomobille Kent Turu - Son Dakika
Güncel

Özgecan İçin 200 Otomobille Kent Turu

Özgecan İçin 200 Otomobille Kent Turu

Antalya'da kadına şiddeti protesto için toplanan 200 otomobil, kent merkezinde tur attı.

22.02.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kadına şiddeti protesto için toplanan 200 otomobil, kent merkezinde tur attı. Renkli görüntülerin oluştuğu ilginç eylemde otomobil sürücüleri, vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı.

Gazi Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda toplanan Honda Antalya Grubu üyesi yaklaşık 300 kişi, saat 14.30'da 200 otomobille hareket etti. Otomobillerin üzerine kırmızı kurdele, karanfil ve Özgecan'ın fotoğraflarını asan grup, konvoy halinde Kızılırmak, 100. Yıl, Konyaaltı Varyant ve Işıklar güzergahında tur attı. Konvoya, vatandaşlar da ilgi gösterdi.

AMAÇ KONUYU GÜNDEMDE TUTMAK

Son günlerde Türkiye'de kadına uygulanan şiddete bir yenisinin eklendiğini söyleyen Honda Antalya Grup Başkanı Mehmet Ali Tüfekçi, kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmak için toplandıklarını söyledi. Mehmet Ali Tüfekçi, Antalya merkez ve ilçelerinden 200 araçla u konuya tepki koymaya çalıştıklarını belirtti. Ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını aktaran Tüfekçi, amaçlarının konuyu gündemde tutmak olduğunu dile getirdi. Yasa koyuculardan daha fazla özveri istediklerini anlatan Tüfekçi, cezaların artırılmasını kaydetti. Honda Antalya Grup Başkan Yardımcısı Ümit Tüfekçi ise özellikle terör ve namus suçları için idam gelmesini istedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özgecan İçin 200 Otomobille Kent Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement