Özgökçe, Tarım Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Özgökçe, Tarım Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi

Özgökçe, Tarım Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, Harran'da müdürlük çalışanlarının sorunlarını dinledi.

15.01.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran'da incelemelerde bulunan Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, burada çalışan personelin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, İl Müdür Yardımcısı Zeyni Aktaş, Harran Tapu Müdürü ile birlikte Şanlıurfa'nın Harran Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne yeni görevlendirilen Harran Müdür V. Halit Amaç ve Harran Personellerini ziyaret etti.

İl Müdürü Necip Özgökçe Harran ilçesinde görev yapan personellerin, Harran ilçe müdürlüğünde bulunan çiftçilerin ve personellerine sorunlarını ve taleplerini dinleyen Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Özgökçe'ye Harran İlçe müdür V. Halit Amaç, Harran'da Tarımsal Bilgi Sisteminde yaşanan sistem hatalarını, genel merkezden yaşanan bakım çalışmalarının uzun sürmesi ile işlerin aksadığını, Harran Dağ Köylerinde (Mahallelerinde ) yaşanan Tapu Kadastro sorunlarını, Harran ilçe binasının personellere yetersiz kaldığını, ısıtma problemi olduğunu ve birçok tarımsal sorunları Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe müdürüne iletti.

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe ise Harran'ın birkaç köyünde Tarımsal Bilgi sisteminde yaşanan Tapu Kadastro sorunları ile ilgili birkaç parsel örnek alınarak görevli arkadaşları yönlendirerek sorunu en kısa zamanda çözeme kavuşacağı bilgisini verdi. Harran'ın tarımsal olarak ilerleme kaydettiğini fakat halen istenilen seviyede olmadığını, Harran'da görev yapan personellerin daha özverili çalışarak tarım şehri Şanlıurfa'da Harran'ın daha yüksek mevkilerde olacağın inandığını söyledi. İl Müdürü Özgökçe personellerin sorunları ve Harran İlçe Tarım yeri ile ilgili olarak proje olarak belirli hazırlıklar yapıldığını merkezi sistem ısıtmanın yapılabileceğini söyledi.

Harran İlçe Müdür. V Halit Amaç ise Harran ilçesini ziyaret eden İl Müdürü Necip Özgökçe ve diğer müdürlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Özgökçe, Tarım Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement