Özgü Namal'ın Meçhul Aşkının Bilinmeyenleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Özgü Namal'ın Meçhul Aşkının Bilinmeyenleri Ortaya Çıktı

Bebek bekleyen Özgü Namal'ın bebeğinin babası olan Serdar Oral'ın daha önceki iki evliliğinden üç cocuğu var. Bohem bir hayat yaşayan Oral, çocuklarına bakmıyormuş.

08.12.2014 10:26  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dört aylık hamile olan ünlü oyuncu Özgü Namal'ın bebeğinin babası Serdar Oral'ın daha önce iki kez evlendiği ortaya çıktı. Oral'ın ilk eşi Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı var.

BÜYÜK KIZI NİŞANLANMIŞ

Oral'ın ilk eşinden olan büyük kızı Dilara Oral, geçtiğimiz günlerde Facebook'ta nişanlandığını takipçileriyle paylaşmış. 2006'da Sun Vital Solaryum'un genel müdürü olan Oral; Fethiye'de bohem bir hayat sürüyor, yoga ve nefes egzersizleriyle ilgileniyor. Oral geçtiğimiz kış, özellikle yoga tutkunlarının tercihi olan Ölüdeniz'deki Kabak Koyu'nda kalmış.

EVLENMEYECEKLER

Namal'la olan birlikteliğinden dördüncü kez baba olmaya hazırlanan Serdar Oral'ın diğer çocuklarıyla ise maddi-manevi ilgilenmiyormuş. Daha önce evlenmeyecekleri yönünde açıklama yapan Namal, geçtiğimiz günlerde sevgilisine 2014 model Harley Davidson motosiklet hediye etmişti.

Özgü Namal\'ın Meçhul Aşkının Bilinmeyenleri Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özgü Namal'ın Meçhul Aşkının Bilinmeyenleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Herseyyalan: Boz seni masum elif olarak tanimistik ama iste en kotu sey hayal ettiklerinin gercekte sadece filmlerde kalan bir guzelliknis.yazik. 21 2 Yanıtla
  • sinan gùn: Topluma òrnek olmasi gereken medyatik yùzler malesef evlilik disi peydahladiklari cocuklariyla gùndem oluyorlar.allah belanizi versin sizin 16 3 Yanıtla
  • hasan yılmaz muş: Bu arsızı birde çok izlenen proğramda juri üyesi yapmışlar 12 3 Yanıtla
  • taşeron: ne bu reklam yaw :(((((((( 8 6 Yanıtla
  • NE FARKEDER: SANA KARŞI DUYGULARIMIN TAMAMAN DEĞİŞTİİ SEN DE SIRADAN BİRİYMİŞSİNNNNNN. . . . yazıkkk 4 0 Yanıtla
  • Ali: Ozgu ne'MAL 0 0 Yanıtla

Advertisement