Özgür Özel Öğrencilere Hayatını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Özgür Özel Öğrencilere Hayatını Anlattı

Özgür Özel Öğrencilere Hayatını Anlattı

Gümüşel, "Yaşı 40'ın altında olup mesleğe neredeyse 40 yıllık emek ve hizmet vermiş böyle özel birisini ağırlıyoruz." diyerek Özel'i tanıttı.

30.03.2013 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Özgür ÖZEL, 28 Mart 2013 Perşembe Günü Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Bülent GÜMÜŞEL'in davetlisi olarak "Mesleğimize Yön Verenler Semineri -40 Yılın Hikayesi" toplantılarına katıldı ve burada kendi hayat hikayesi ve eczacılık kariyerini anlatan bir konuşma yaptı.

Seminerin açılışında, kariyerinde 40 yılı dolduranlarla yapılan bu toplantılara ilk kez yaşı bile 40'ın altında olan bir konuk katıldığının altını çizen Hacettepe Ünversites Dekanı Bülent GÜMÜŞEL, "Yaşı 40'ın altında olup mesleğe neredeyse 40 yıllık emek ve hizmet vermiş böyle özel birisini ağırlıyoruz." diyerek ÖZEL'i tanıttı.

ÖZEL'in, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Akhisar İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu ve Yenigün Gazetesinden Haydar Koçak ile birlikte katılım gösterdiği seminerde, vekillerden, dekana, öğrencilere kadar herkes, ÖZEL'in yaptığı konuşmada keyifli dakikalar yaşadı.

Dekanın "mesleğe neredeyse 40 yıllık emek ve hizmet vermiş böyle özel birisini ağırlıyoruz." ifadesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özgür ÖZEL, yaptığı konuşmada, hem ortaokul- lise yıllarını, hem üniversite yıllarını, mesleğe ilk atılışını, Eczacı Odası ve Türk Eczacıları Birliği geçmişini anlattı. Ayrıca öğrencilere meslekleri ile ilgili tüyolar da veren ÖZEL anlattığı anıları ile salonu adeta kahkahaya boğdu.

Kendisine genç vekil denilmesini, Fenerbahçe'nin "genç Semih" durumu ile örneklendiren ÖZEL, ülkemizde siyasetin bizatihi yaşlı olmasının avantajını yaşadığını ve Partisinin en genç 3. Vekili olduğunu söyleyerek, hayatına neler sığdırdığını da zaman zaman düşündürerek, zaman zaman da güldürerek anlattı.

Türk Eczacıları Birliğinde 6 yılda yapmış oldukları hizmet ve projeleri, almış olduğu ödülleri anlatırken, Hacettepe Üniversitesi öğrencileri de ÖZEL'i büyük bir dikkatle dinlediler. ÖZEL'in konuşmasının ardından söz alan bir öğrenci de "Bizim eczacılıkla ilgili bildiğimiz konuştuğumuz bu kadar çok şeye neredeyse her şeye, elinizin değmiş olmasına inanamıyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özgür Özel Öğrencilere Hayatını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement