Özgür Zengin: Kimsenin Yerinde Gözüm Olmadı - Son Dakika
Spor

Özgür Zengin: Kimsenin Yerinde Gözüm Olmadı

Özgür Zengin: Kimsenin Yerinde Gözüm Olmadı

Göztepe'de ilk maçın ardından görevden alınan Erhan Altın'ın, "Bizans oyunlarıyla yerime geçti" sözleriyle suçladığı yeni teknik direktör Özgür Zengin iddialara yanıt verdi.

12.09.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe'de ilk maçın ardından görevden alınan Erhan Altın'ın, "Bizans oyunlarıyla yerime geçti" sözleriyle suçladığı yeni teknik direktör Özgür Zengin iddialara yanıt verdi. Zengin, Erhan Altın'ı Futbol direktörü olarak kendisinin seçtiğini belirtirken, "Yerinde gözüm olsaydı, bunu baştan isterdim. Bu işe ben talip olmadım. Başkan Hüseyin Altınbaş, görevi benim almamı istedi" dedi.

Zengin, 'Futbol direktörü' kimliği ile başarısızlıktan birinci derece sorumlu kişi olarak ilk haftada böyle bir değişimi istemesinin mantıklı olmadığını söyledi. Erdoğan Zengin şöyle konuştu:

"Erhan Altın'ın ayrılış nedenlerini başkanımız detaylı olarak anlattı. Bu takımı birlikte kurduk. Ayrıca Altın'a ayrılmasına rağmen kulüpte basın toplantısı yapmasına izin verdik. Emekleri, katkıları için teşekkür ediyoruz."

Sorumluluğunun bilincinde olduğunu, hayal peşinde koşmayacağını belirten Zengin konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ligi kesin olarak şampiyon bitireceğimiz söylemi doğru değil. Elbette hedefimiz şampiyonluk. Lige haftalık konsantre olmak zorundayız. Şu anda İnegölspor maçına odaklandık. Basamaklar adım adım çıkılır. Önce maratonun yüzde 70'ini ilk 5'te geçeceğiz, son dönemeçlerde aradan sıyrılacağız."

ZENGİN'DEN HAKARET VE İFTİRA DAVASI

Göztepe'de görevden alınan teknik direktör Erhan Altın'ın yerine takımın başına getirilen Özgür Zengin, Altın'ın dünkü basın toplantısındaki sözleri nedeniyle dava açacağını söyledi. Zengin, şöyle konuştu:

"Erhan Altın tarafından bana yapılan hakaret ve iftiralara cevap vermeyeceğim. Kendisi ile adalet ve hukukun önünde görüşeceğim. Avukatlarıma dava açmaları konusunda talimat verdim. Yasal süreç başladı. Şu dakikadan itiberen takımımızın başarısına konsantre olduk. Konsantrasyonumuzu başka konularla bozmayacağız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Özgür Zengin: Kimsenin Yerinde Gözüm Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement