Ereğli Belediye Başkanı Özgüven Personeli ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven Personeli ile Bayramlaştı

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven Personeli ile Bayramlaştı

Konya'nın Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye personeli ile bayramlaştı.

08.10.2014 14:35  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye personeli ile bayramlaştı.

Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşma programına, Başkan Özgüven, Başkan Yardımcıları Zuhal Savaş, Agah Taşkın ve Adem Erdal, Birim Müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Personelin bayramlarını kutlayan Başkan Özgüven yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının pekiştiği manevi zamanlardan biri olduğunu söyledi.

Bayramlaşmanın millet olarak ayakta tutan önemli bir değer olduğunun vurgusunu yapan Başkan Özgüven, "Bayramlaşma müstesna zaman dilimlerinden bir tanesidir. Birlik ve beraberliğin mevsimidir. Nice nice bayramlarda Allah'ım hep birlikte olmamızı nasip eylesin" dedi.

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Belediyenin öncelikli hedefinin beklentileri karşılayacak, iz bırakacak hizmetlere imza atmak olduğunu söyleyen Özgüven, "Bunları başaracak güçteyiz. Bu başarıyı yakalamak bizlerin birlik içerisinde olmamızdan geçiyor. İşimize dört elle sarılıp bizden beklenen çalışmaları hayata geçireceğiz. Biz bir aileyiz. Bu ailenin en küçük ferdinden en büyük ferdine kadar herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek" dedi.

Belediye olarak kurumsal yapıda bir takım sıkıntıların olduğunu gözlemlediğini ifade eden Başkan Özgüven, "Bu sıkıntıları aşacağız. Hizmet yapacağız demek kolaydır ama icraat yapmak zordur. Ben seçim öncesi Belediyenin kurumsal bir yapıda olduğunu düşünüyordum ancak bu düşüncem ile gördüğüm manzara birbirine uyumlu değil. Bu bakımdan öncelikle kurumsal yapıda taşların yerine oturması gerekiyor. ve konuda herkes sorumluluğun bilincinde hareket ederek sistemi oturtacağız" diye konuştu.

"ÇALIŞMAK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK"

Başkan Özgüven, hedeflerinin mesai gözetmeksizin çalışarak Ereğli halkının beklentilerine cevap vermek olduğunu söyledi. İşimizi doğru, dürüst ve adaletli yapmak zorundayız" diyen Başkan Özgüven, "Seçimle gelinen her yer halka aittir. Vatandaş sizi beğenirse yeniden seçer. Çıkıp 'burası benim ipotekli malım' diyemezsiniz. Biz bu anlayışta değiliz. 5 yıl sonra yeniden halkın karşısına çıkacağız. ve halkımız yaptığımız hizmetin karşılığını soracak ona göre desteğini verecek. Bu yüzden bizim önceliğimiz hep çalışmak olacak" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediye Başkanı Özgüven Personeli ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement