Özgüven: "Biz Mahallelerimize Merkez Gibi Hizmet Ediyoruz" - Son Dakika
Yerel

Özgüven: "Biz Mahallelerimize Merkez Gibi Hizmet Ediyoruz"

Özgüven: "Biz Mahallelerimize Merkez Gibi Hizmet Ediyoruz"

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Hortu Mahallesi sakinleri yollarının asfalt yapılmasından dolayı kurban kesti ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti.

19.10.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Hortu Mahallesi sakinleri yollarının asfalt yapılmasından dolayı kurban kesti ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

Hortu Mahallesi'nde yapılan programa Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Hortu Mahallesi sokaklarına tarihinde ilk kez asfalt döküldüğünü kaydeden Muhtar Ekrem Topbaş, "Önceden toz ve çamurdan geçilmeyen sokaklarımıza asfalt döküldü. Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Yasasıyla belde ve köy statüsündeki yerleşim yerlerinin mahalle hüviyetine kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bu mahalleleri altyapı çalışmaları başta olmak üzere üstyapı çalışmaları ile modern bir kimliğe büründüreceklerini söyledi. Sadece Hortu Mahallesi'nde değil, Alhan, Çayhan, Çakmak, Aziziye, Zengen gibi mahallelerde de ekiplerin çalışma halinde olduğunu belirten Başkan Özgüven, "Bu mahallelere dökülen asfaltları tamamen kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. İhaleye çıktığımız asfalt ihalesini alan yüklenici firma tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında şehir merkezine uzak mahallelerimizi toz ve çamurdan kurtaracağız. Biz 30 Mart seçimlerinde mahallelerimize kum değil, kilitli taş ve asfalt dökeceğimizi ifade etmiştik. Bugün muhtarımız 'bir kurban keselim, dua edelim, hayırlı olsun' temennisi ile bu programı gerçekleştirdi. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha güzel çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz. Yollarımızın kazasız belasız hayırla kullanılmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan ise, konuşmasında yaptığı hizmetlerle AK Parti belediyeciliğinin vatandaşın sorunlarına neşter vurduğunu söyledi. Özdoğan, Başkan Özgüven'i kutlayarak vatandaşlar adına teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özgüven: 'Biz Mahallelerimize Merkez Gibi Hizmet Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement