Özhan: "Cumhuriyet Tarihinin En Kapsamlı Kırsal Hamlesini Başlattık" - Son Dakika
Yerel

Özhan: "Cumhuriyet Tarihinin En Kapsamlı Kırsal Hamlesini Başlattık"

Özhan: "Cumhuriyet Tarihinin En Kapsamlı Kırsal Hamlesini Başlattık"

Başbakanın Başdanışmanı AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en kapsamlı kırsal hamlesini başlattıklarını dile getirerek, “Çiftçimizin yüzü, bizimle güldü” dedi.

10.05.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanın Başdanışmanı AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en kapsamlı kırsal hamlesini başlattıklarını dile getirerek, "Çiftçimizin yüzü, bizimle güldü" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatını ziyaret eden Taha Özhan, ardından Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile birlikte Ören mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

"SEÇMEN HİÇBİR ZAMAN YANILMAZ"

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatında partilerle istişarelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Malatya'nın ilçeleriyle birlikte çok hızlı bir şekilde kalkınmaya devam ettiğini kaydetti.

Son 13 yılda sadece Malatya'ya 13 milyar üzerinde yatırım yaptıklarını hatırlatan Taha Özhan, "Millet bunu gördüğü için AK Parti'ye inanılmaz bir destek veriyor. Çünkü seçmen kadar siyasi mühendislik ve milimetrik iş yapan başka hiçbir aktör yoktur. Her seçimde sonucu bu şekilde görmüşüzdür. Şartlar müsaitse seçmenin tercih ettiği şeylerin tamamı basiretli ve ferasetlidir. Seçmen hiçbir zaman yanılmaz. 2002 yılında bir önceki iktidar partilerin tamamını baraj altında sandığa gömen, Meclis'e girme ihtimali olan partileri yüzde 8 ile baraj altında bırakan ve AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyan bu ortak akıl, 1960'tan bu yana basiretle işledi. İmkan verildiğinde 80'ler ve 90'larda da bu şekilde işledi. Şimdi de inşallah yine aynı basiret hayata geçecektir."

"GÖRÜLMEMİŞ BİR HIZ VE İSTEKLE ÇALIŞTIK"

İlçe teşkilatının ardından Ören mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, yoğun ilgiyle karşılandı. Ören mahallesinde vatandaşlara seslenen Taha Özhan, AK Parti iktidarı ile birlikte kırsalda kapsamlı bir kalkınma hamlesi başlattıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Kırsal nüfusumuza daha kaliteli bir hayat sunmak amacıyla, Cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma hamlesini başlattık. 2005 yılında hayata geçirilen KÖYDES Projesi kapsamında kırsal alanlarımızın içme suyu, altyapı, yol ve sulama ihtiyaçlarını karşılamak ve köylerimizin hayat standardını yükseltmek için yatırım seferberliği başlattık. Köy ve köy altı yerleşimlerin sağlıklı içme suyuna kavuşabilmesi için görülmemiş bir hız ve istekle çalıştık. Malatya'da 783 birimin içme suyu sorununu ortadan kaldırdık. Böylece, Malatya'nın mahalle ve köylerinin tamamına temiz içme suyu götürdük. Yine yolu olmayan köyümüz kalmadı. Bu çerçevede Malatya'daki köy yol ağının yüzde 40'ını asfalt ve betonla kapladık. Stabilize yol oranını yüzde 39'a, ham ve tesviye yol oranını yüzde 21'e çektik."

KALKINMA SÜRECEK

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise belediyeyi büyük bir borçla devraldıklarını hatırlatarak, "Şimdi bu borçları yavaş yavaş ödemeye başladık. Bir yandan vatandaşımıza hizmet götürürken diğer yandan borçları kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah el birliğiyle ve sayın adaylarımızla birlikte Akçadağ'ı kalkındırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özhan: 'Cumhuriyet Tarihinin En Kapsamlı Kırsal Hamlesini Başlattık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement