Özhaseki'den Baykal'a: Sapık Ne Dediğini Bilmiyor Herhalde(3) - Son Dakika
Güncel

Özhaseki'den Baykal'a: Sapık Ne Dediğini Bilmiyor Herhalde(3)

Özhaseki\'den Baykal\'a: Sapık Ne Dediğini Bilmiyor Herhalde(3)

AÇILIŞLARA KATILDIÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İstasyon Parkı ve Meydanı açılışını yaptı.

17.03.2017 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AÇILIŞLARA KATILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İstasyon Parkı ve Meydanı açılışını yaptı. Özhaseki, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada liderlik yaptığını belirterek, "Çok iyi bir dayanışmamız ve huzurumuz var, ülkemizi ayağa kaldırıyoruz. Bir taraftan da üzerimizde hesabı olanların hesapları hiç bitmiyor. Bizim gönül coğrafyamızda bizi lider gördükleri için bizim ayağa kalkmamız adına, dik durmamız adına, gönül coğrafyamızda liderlik yapmamız adına oyunlar oynandıkça oynanıyor" diye konuştu.

Bakan Özhaseki, daha sonra Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yazıcık Konutları ve Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Fıstıklı Mahalle Parkı'nın açılışlarını gerçekleştirdi.

"FETÖ'CÜLER HEPİMİZE KİBAR YÜZLE GELDİLER"

Yazıcık Konutlarının açılışında konuşan Özhaseki, FETÖ üyelerinin herkesi kandırdığını ifade ederek, "15 Temmuz gecesinde bir anda kurt adama dönüştüler" dedi. Özhaseki şöyle konuştu:

"Hepimize geldiler, kibar bir yüzle, 'Biz hizmet eriyiz. Dışarıda Türk okulları açıyoruz. Türk dostu yetiştiriyoruz, verin çocuklarınızı terbiyeli büyütelim' diyerek herkesi ikna ettiler. İnsanlarımız iyi niyetli. Herkes elinden geldiğince bunlara yardımcı oldu. Hiç saklayacak tarafı yok. Nasıl olduysa bir gecede kurt adama dönüştüler. Milleti kurşunladılar, milletin meclisine bomba attılar. Ahlaksızlığın en büyüğünü yaptılar. DEAŞ, PKK hepsi sıraya girmiş gibi namussuzların. Hiç de sıralarını şaşırmıyorlar. Niye? Sahipleri aynı. Emir veriyorlar 'Yapın şunları' onlar da yapıyorlar. Atlattığımız bu badireler, dışarıda bir ülkenin başından geçse, o ülke çökerdi. Ama Allah'a hamdolsun biz bunların hepsinin altından kalkıyoruz. Bütün bu badireleri atlatıyoruz. Kimin sayesinde? Çok net söylüyorum öncelikle sizlerin sayesinde. Allah hepinizden razı olsun. Sonra da Cenabı Allah uzun ömürler versin, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki'den Baykal'a: Sapık Ne Dediğini Bilmiyor Herhalde(3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement