Özhaseki: Kandil, Kayyumlar ve Benim İçin Ölüm Fetvası Verdi - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: Kandil, Kayyumlar ve Benim İçin Ölüm Fetvası Verdi

Çevre Bakanı Özhaseki, PKK'nın Kandil'deki yöneticilerinden doğuda görev yapan kayyumlar için "Hepsini vurun' talimatı geldiğini, kendisi için de defalarca ölüm fetvası çıktığını açıkladı.

19.02.2017 23:02  Güncelleme: 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Ticaret Odası tarafından düzenlenen 'Gelecek Kayseri'de' programına katıldı. Referandum konusunda önemli açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki, "Cumhurbaşkanı, Başbakan ve milletvekilleri de bizden. Biz kendimiz için istemiyoruz. Türkiye için lazım bu sistem, eski yapı verimli değil. Eski yapı ile Türkiye büyümez" dedi.

"KANDİL'DEN ÖLÜM FETVASI ÇIKTI"

PKK'nın şehirlerde, köylerde, dağlarda temizlendiğini belirten Özhaseki, "Kalan tek tük artıklar da şimdi temiyor" dedi.

Örgütün bölgede görev yapan kayyumlar ve kendisi için ölüm emri verdiğini de belirten Bakan Özhaseki "Emin olun belediyeleri bile görevden almak ciddi bir iş. Kayyumların hepsini vurun diye Kandil'den haber geldi. Ben oraları yapmaya çalışıyorum, her hafta gidiyorum. Kaç kere ölüm fetvası çıktı. Hala gidiyorum ve gideceğim inşallah. Böyle bir bela ile uğraşıyoruz. Bir taraftan ekonomik boğma hareketi yapılıyor. Bu kadar belaların içerisinde çalışırken Allah razı olsun bizim tüccarımız, bizim sanayicimiz elinden geleni yapıyor. Ama biraz daha bu günlerde fedakarlık etmek lazım. İşçi çıkarmamak lazım. Zor günlerden geçiyoruz. Önemli olan bir olmak, diri olmak ve çok çalışmak" şeklinde konuştu.

Özhaseki: Kandil, Kayyumlar ve Benim İçin Ölüm Fetvası Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özhaseki: Kandil, Kayyumlar ve Benim İçin Ölüm Fetvası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement