Özkahya'dan, Fatih Terim ve Di Maria Taklidi - Son Dakika
Spor

Özkahya'dan, Fatih Terim ve Di Maria Taklidi

Özkahya\'dan, Fatih Terim ve Di Maria Taklidi

Yalova Bölgesi FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya, Türk Emniyet Teşkilatı’nın 169. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen maçta forma giydi.

11.04.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Bölgesi FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya, Türk Emniyet Teşkilatı'nın 169. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen maçta forma giydi.

Yeşil Sahaların bebek yüzlü hakemi olarak tanınan Özkayha, bir gol attıktan sonra oyundan çıkarak Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'e özenerek takım arkadaşlarına taktik verdi. 2013-2014 sezonunda 17'si Spor Toto Süper Lig, 4'ü ise PTT 1. Lig olmak üzere 21 maça çıkan 33 yaşındaki hakem bu kez hünerlerini futbolculukta gösterdi.

Türk Emniyet Teşkilatı'nın 169. Yıl dönümü çerçevesinde Yalova Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonunda Polisler ile Yalovalı hakemler maç oynadılar. Maçta Yalova Bölgesi FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya düdüğünü bırakarak forma giydi. Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Yalova Emniyet Müdürlüğü 5. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Yalovalı hakemler Ulusal Gözlemci Müfit Silahtaroğlu'nun 15. dakikada attığı golle cevap verirken, skora 1-1'lik dengeyi getirdi. Golden sonra baskını arttıran Yalovalı hakemler 28. dakikada geliştirdiği atakta bu kez sahneye Yalova Bölgesi FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya çıktı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluştururken, genellikle Real Madrid'in oyuncusu Angel Di Maria'nın yaptığı sevinç gösterisiyle dikkat çekti.

Attığı golden sonra oyundan çıkan Özkahya, saha kenarına geçerek bu kez antrenörlük yaptı. Sempatik tavırlar sergileyen FIFA Kokartlı Hakem, Türkiye Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Fatih Terim'e benzer hareketler yapması ilgi odağı oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Yalovalı hakemlerin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanırken, Yalova Emniyet Müdürlüğü ikinci yarıda bulduğu gol sonrasında müsabaka 2-2'lik eşitlikle sona erdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özkahya'dan, Fatih Terim ve Di Maria Taklidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement