Özkan, Darp Edilen Okul Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Özkan, Darp Edilen Okul Müdürünü Ziyaret Etti

Adıyaman 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Özbek’in bir öğrenci velisi tarafından darp edilmesi üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Maarif Müfettişleri Başkanı M. Ali Akın ve kurum avukatı Mustafa Demiral, okul müdürü Özbek’i ziyaret etti.

02.10.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Özbek'in bir öğrenci velisi tarafından darp edilmesi üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Maarif Müfettişleri Başkanı M. Ali Akın ve kurum avukatı Mustafa Demiral, okul müdürü Özbek'i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Maarif Müfettişleri Başkanı Ali Akın ve kurumun avukatı Mustafa Demiral tarafından okulda yapılan ziyarette, okulun öğretmenler odasında hazır bulunan öğretmenlerle sohbet edilip, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Özkan, okul yönetimi ve öğretmenlerine hitaben yaptığı açıklamada, "Okulda meydana gelen olayı esefle kınıyorum, olayın olağan karşılanması mümkün değildir. Kaldı ki hiçbir gerekçe öğretmenin, eğitimcinin darp edilmesini haklı göstermez. Eğitim yuvasında insani ve ahlaki değerler içerisinde hoşgörü ile ancak eğitim verilir. Şiddet cehaletin getirdiği bir durumdur. Okullarımızdan ve genel itibariyle toplumumuzdan şiddetin defedilmesi gerekmektedir. Bu ise, yine eğitimle, öğretmenlerimizle mümkündür. Darp edilen okul müdürüne geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisi yalnız değildir. Hem kurumumuz avukatı hem de maarif müfettişleri başkanımız hukuki yönden kendisine her tülü desteği sağlayacaktır. Şu da iyi bilinmelidir ki; herkes yaptığının sorumluluğunu üstlenecek ve yaptığının karşılığı olan yaptırımla karşılaşacaktır. Hukuki yönden ne yapılması gerekiyorsa yapılacak ve bu olayın takipçisi olacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özkan, Darp Edilen Okul Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement