Özkardeş, "Bizi Biz Yapan Değerlerle Bugünlere Geldik" - Son Dakika
Güncel

Özkardeş, "Bizi Biz Yapan Değerlerle Bugünlere Geldik"

Özkardeş, "Bizi Biz Yapan Değerlerle Bugünlere Geldik"

TÜMSİAD 5. Olağan Genel Kurulu'nu değerlendiren Murat Özkardeş, genel kurula 2500 davetlinin katıldığını söyledi.

09.04.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD 5. Olağan Genel Kurulu'nu değerlendiren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, genel kurula 2500 davetlinin katıldığını söyledi.

Yerel değerlerden küresel liderliğe ilkesiyle hareket eden TÜMSİAD'ın yapılan genel kurul ile yeni hedefler belirlediğini söyleyen TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, "Bugünlere biz, bizi biz yapan değerlerle geldik. Bu değerlerden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. TÜMSİAD'ın bugünlere gelmesinde Genel Başkanımız Dr. Hasan Sert'in büyük emekleri ve gayretleri oldu. Yeniden genel başkan seçilmesinden dolayı hepimiz mutlu olduk."dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda Dr. Hasan Sert oy birliği ile yeniden TÜMSİAD Genel Başkanı seçildi. Programın ardından günün anısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert tarafından bir plaket hediye edildi.

Özkardeş, İstanbul Pendik The Green Park Hotel'de gerçekleşen 5. TÜMSİAD Olağan Genel Kuruluna, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Enerji Bakanı Taner Yıldız, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Fas Ulaştırma ve Ekipman Bakanı Aziz Rabbah, milletvekilleri, ekonomik sivil soplum örgütü başkanları, çok sayıda bürokrat, belediye başkanları ve TÜMSİAD delegelerinin katıldığını söyledi. Genel Kurula Osmaniye'den de 30 işadamı iştirak etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özkardeş, 'Bizi Biz Yapan Değerlerle Bugünlere Geldik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement