Özkes'in Dili Sürçtü, Kendisi de Güldü - Son Dakika
Politika

Özkes'in Dili Sürçtü, Kendisi de Güldü

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, düzenlediği basın toplantısında “gırtlaklamak” kelimesini söyleyemeyince kendisi de güldü.

04.02.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, düzenlediği basın toplantısında "gırtlaklamak" kelimesini söyleyemeyince kendisi de güldü.

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap veren İnsan Özkes, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun başkanlık sistemi üzerine yaptığı bir açıklamayı eleştirdi.

Burhan Kuzu'nun "Biri çıkıp da 'Başkanlık sistemi diktatörlük getirir' diyenleri gırtlaklamak istiyorum" ifadelerini kullandığının hatırlatılması üzerine İhsan Özkes, "gırtlaklamak" ifadesini söylemek için büyük çaba harcadı. Özkes, dilinin sürçmesine kendisi de uzun süre güldü.

Türkiye'nin başkanlık sistemine ihtiyacı olmadığını kaydeden Özkes, "Anayasa Komisyonu Başkanı'nın insanların boğazına sarılıp onları gırtlaklamak istemesi gerçekten işin ne derece vahim olduğunu gösteriyor" dedi.

Özkes; TMSF'nin Bank Asya'nın yönetimine el koymasına yönelik sorulara ise, "Müslümanın Müslümana yaptığını gavur yapmaz' sözü gerçekten yaşanıyor. Paranın ne dini, ne mezhebi, ne zihniyeti olur. Münafıklığın vasıflarından birisi de husumette aşırı olmaktır. AKP iktidarı karşısına aldığı herhangi bir kesime, İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulümden daha fazlasını yapmak istiyor. Bu ne insanlığa, ne de İslamlığa sığıyor" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Özkes'in Dili Sürçtü, Kendisi de Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement