Özkök Paşa'dan Manisa'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Özkök Paşa'dan Manisa'ya Ziyaret

Özkök Paşa\'dan Manisa\'ya Ziyaret

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.

28.07.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti. Özkök, ziyaretin ardından herhangi bir açıklama yapmadı. IŞİD'e karşı Manisa'da yeni operasyonlar olup olmayacağı şeklindeki bir soruya cevap veren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da şunları söyledi: "Uzaktan gördüğümüz her sakallıyı IŞİD'çi diye düşünmemek lazım. Ön yargılar bizi yormasın. Manisa'da bu tip her türlü illegal oluşumun üzerine gidilir. Varsa gereği yapılıyor. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın."

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Hilmi Özkök, Manisa Valiliği girişinde Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Jandarma Alay Komutanı Vekili Albay Özay Eryürek ve Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren tarafından karşılandı.

Hilmi Özkök, Manisa Valiliği şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Bektaş'la bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Emekli eski Genelkurmay başkanlarımızdan sayın Hilmi Özkök Paşamızı, üstelik bizim hemşehrimiz, Manisa'nın Turgutlu ilçesinden değer verdiğimiz, değerli bir komutanımızı burada görmek gerçekten bizi mutlu etti" dedi.

Turgutlulu olmasından dolayı Manisa'ya özel bir ilgi duyduğunu kaydeden Hilmi Özkök de, şöyle konuştu: "Sayın valimiz göreve başlayalı 14 ay oldu. Daha önce gelmeyi çok arzu ettim. Amacım sadece size bir nezaket ziyaretinde bulunmak, başarılarınızın devamını dilemek. Böylece memleketimin de bir kokusunu almış oldum. İzmir'de kalıyorum ama bir ayağımız her zaman Manisa'da. Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum."

Ziyaretin ardından basın mensuplarının gündeme dair bir açıklama almak istediği Hilmi Özkök, "Kısada olsa bir açıklama yapmak istemiyorum. İçeride söyleyeceklerimizi söyledik" diyerek Manisa Valiliğinden ayrıldı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da, "Hilmi Özkök biliyorsunuz ülkemizin sıkıntılı bir zamanında çok kaydadeğer bir Genelkurmay Başkanlığı yaptı ve ülkemize ciddi hizmetleri olmuş bir hemşehrimiz. Hayırlı olsun ziyaretiydi. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin terörle ilgili konuştunuz mu şeklindeki sorusuna ise Manisa Valisi Erdoğan Bektaş şöyle yanıt verdi: "Doğrusu bu işin yeri de zamanı da değil. Bu işi konuşması gerekenler konuşuyorlar."

Vali Bektaş, geçen günlerde Konya merkezli olarak gerçekleştirilen IŞİD operasyonlarında Manisa'nın Akhisar ilçesinden de bir kişinin gözaltına alındığının hatırlatılması ve bu tür operasyonların devam edip etmeyeceği şeklindeki soruya şu cevabı verdi: "Bu operasyon dışarıdaki operasyonların Manisa'ya yansımalarıdır. Uzaktan gördüğümüz her sakallıyı IŞİD'çi diye düşünmememiz lazım. Ön yargılar bizi yormasın. Manisa'da bu tip her türlü illegal oluşumun üzerine gidilir. Varsa gereği yapılıyor. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın. Manisa huzurlu bir dönem yaşıyor. İnşallah bu huzurumuz devam edecek." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özkök Paşa'dan Manisa'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement