Özlem Çekiç?i Tehdit Eden Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Özlem Çekiç?i Tehdit Eden Kişi Yakalandı

Özlem Çekiç?i Tehdit Eden Kişi Yakalandı

Danimarka'da Sosyalist Halk Parti Milletvekili Özlem Sara Çekiç'i tehdit eden kişi yakalandı.

19.12.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarka'da Sosyalist Halk Parti Milletvekili Özlem Sara Çekiç'i tehdit eden kişi yakalandı. SMS mesajlarla Özlem Çekiç'i tehdit eden ve sosyal medya üzerinden Çekiç'in arkadaşlarını rahatsız eden 33 yaşındaki kişinin karakolda ifadesinin alındığı bildirildi.

Kopenhag polisi ismini açıklamadığı kişinin Danimarka ceza yasasının 21 ve 266'ıncı maddeleri uyarınca, tehdit suçundan mahkemeye sevk edileceği bildirdi. Kopenhag Emniyet Müdürlüğünden Rene E.Hansen, Aralık ayı başında Özlem Çekiç'e tehdit mesajları gönderen şahsın yakalandığını belirterek 'mesajları gönderen kişiyi yakaladık. Yasalarımızın 21 ve 266'ıncı maddeleri uyarınca başkalarını tehdit etmek ve huzurlarını bozmak suçundan mahkemeye sevk edilecek. Şahsı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktık. İfadesinde suçunu itiraf etti. Daha sonra mahkemeye çağrılarak yargılanacak. Söz konusu şahısın dosyası kabarık. Daha önce de başka insanları rahatsız etmiş' dedi.

Özlem Çekiç, şahsın yakalanmış olmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, yargıya güvendiğini söyledi. Çekiç 'Son mesajlarda bana yapılandan daha çok arkadaşlarıma yapılana üzüldüm ve polise suç duyurusunda bulundum' dedi. 33 yaşındaki şahıs Çekiç'in Facebook'daki arkadaşlarına yazdığı mesajda 'Bir Türk do'. parlamentoya gönderen beyinsizler, ensenize bir kurşun sıkmak gerekir' cümlesini kullanmıştı. Çekiç'e yazdığı mesajlarda ise ağza alınmayacak kötü sözler sarf etmişti. Çekiç yargıya intikal eden bir konuda daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özlem Çekiç?i Tehdit Eden Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement