Özlem Çerçioğlu'na 'Bombalı Eylem Hazırlığı' Haberi Asılsız Çıktı - Son Dakika
Yerel

Özlem Çerçioğlu'na 'Bombalı Eylem Hazırlığı' Haberi Asılsız Çıktı

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Umurlu beldesi sırasında ses bombalı eylem hazırlığında bulunan bir kişinin gözaltına alındığına dair haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

14.01.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Umurlu beldesi sırasında ses bombalı eylem hazırlığında bulunan bir kişinin gözaltına alındığına dair haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "12 Ocak 2014 günü yerel ve bölgesel yayın yapan bazı medya kuruluşları tarafından 'Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Umurlu beldesi ziyareti sırasında, ses bombalı eylem yapma hazırlığında olduğu iddia edilen 29 yaşındaki Ü.M. isimli şahsın gözaltına alındığı polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmediği akabinde Ü.M. isimli şahsın Özlem Çerçioğlu'nun Umurlu'dan ayrılmasından sonra serbest bırakıldığı' şeklinde haberler yayınlanmıştır. Ancak haberde belirtildiği şekilde Özlem Çerçioğlu'nun Umurlu beldesindeki ziyareti sırasında kendisine karşı herhangi bir eylem gerçekleşmemiş, Ü.M isimli şahıs belirtilen konu ile ilgili gözaltına alınmamış ve buna bağlı olarak da herhangi bir adli tahkikat yapılmamış olup yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özlem Çerçioğlu'na 'Bombalı Eylem Hazırlığı' Haberi Asılsız Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement