Özlem Conker, Kırmızı Işık Kurbanı Oldu - Son Dakika
Magazin

Özlem Conker, Kırmızı Işık Kurbanı Oldu

Karaköy'de sevgilisiyle objektife takılan Özlem Conker, trafikte kırmızı ışıklara yakalanınca yakalanmaktan kurtulamadı.

06.02.2016 11:01  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Karagül' dizisinde canlandırdığı Narin karakteriyle tanınan Özlem Conker önceki gece sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

KIRMIZI IŞIĞA TAKILDILAR

İlk kez geçen yaz Bodrum'da objektiflere yakalanan ikili, bu kez İstanbul Karaköy'de yemek sonrası evlerine giderken görüldü. Görüntü vermemek için araçlarına ayrı ayrı binseler de trafik ışıklarına takılan Conker ve sevgilisi aynı kareye girmekten kurtulamadı.

Sevgililer, geçen yıl Bodrum tatilinde böyle görüntülenmişlerdi.

Özlem Conker, Kırmızı Işık Kurbanı Oldu

Son Dakika Magazin Özlem Conker, Kırmızı Işık Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ali: Bu tip olayları haber diye yazmasanız olmazmı kimi ilgilendiriyor ..... 5 0 Yanıtla
  • yeter ya: Bu ne ya bizene memleket yıkılıyor bunlar fingirdiyor.Bana ne bu karıdan 2 0 Yanıtla
  • patriot: CHP alayı dhkpc zaten şaşırmamak lazım...terorist takımı eleyen bir başka takım PKK yı sahaya gömdük tüm şehitlere armağan olsun dersen ona faşisti yapıştırır bunlar ozaman tüm ağır küfürler bu kansızlara müstahak CHP li dahil 0 1 Yanıtla
  • ED FB : Kurban mı, esas durmazsa kurban olur 0 0 Yanıtla
  • ali yazar: ATALARIMIZ,,İnsanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlarlar,,demişlerBizde maalesef hiç biri işlemiyor.Ufak1tartışmada(bazen yan bakmak,laf atmak yeterli)hiç düşünmeden,dinlemeden,sormadan,konuşmadan,eller,ayaklar,sopalar,taşlar,bıçaklar,pompalı tufekler konuşuyor.İş işten geçtikten sonra kara kara düşünmeye,ağlamaya,yalvarmaya başlar,,Allah,ım ben ne yaptim,affet beni,,deyip,bazen kendini de vurur.Acaba dizilerden,filimlerden,muzik sözlerinden etkilenip,birilerini örnek alırlar 0 0 Yanıtla

Advertisement