Özlem Şahin, Lübeck'te Yumruk Sallayacak - Son Dakika
Spor

Özlem Şahin, Lübeck'te Yumruk Sallayacak

Kadın boksunda dünya şampiyonluk kemerini elinde bulunduran Özlem Şahin, 26 Nisan'da Almanya'nın Lübeck kentinde ringe çıkacak.

21.04.2014 12:19  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın boksunda dünya şampiyonluk kemerini elinde bulunduran Özlem Şahin, 26 Nisan'da Almanya'nın Lübeck kentinde ringe çıkacak. Avusturyalı Elke Beinwashs'a karşı yumruk sallayacak olan Şahin, antrenmanlarının sonuna gelirken, sparring dövüşlerini gerçekleştirmek için Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gitti.

"HEM İŞ HEM ANTRENMAN YORUYOR"

Hansahalle Lübeck'te gerçekleşecek olan boks galası için yoğun bir antrenman temposu içinde olduğunu vurgulayan başarılı boksör Özlem Şahin, "Antrenman döneminde bir buçuk haftalık grip geçirdim. Ancak çok şükür bunun dışında herhangi bir rahatsızlık geçirmedim. Ekibimle birlikte başarılı bir antrenman dönemini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki boks dışında bir firmada da çalışmaktayım. Günde 8-10 saat iş yorgunluğunun ardından antrenmanlara gidiyoruz. Bu da bizi bayağı zorluyor. Ancak sponsorum Gazi ve yetkilisi Kahraman Erdin'e de buradan çok teşekkür etmek istiyorum çünkü onlar olmasaydı buralara gelmem çok zor olurdu. Maalesef yaşadığım bölge olan Stuttgart'ta sponsor sıkıntısı çektiğimiz için maçlarımızı başka bölgelerde yapmak zorunda kalıyoruz" şeklinde konuştu.



VEDAT ALYAZ: RAKİP TECRÜBELİ ANCAK YENERİZ

Profesyonel boks yazarı Vedat Alyaz, Özlem Şahin'in rakibinin tecrübeli bir isim olduğunu belirterek, "Avusturyalı rakip kikboks ve thai-boksta büyük başarılara imza atmış ve tecrübeli bir isim. 30 yaşında K-1'de 11 maç yaşamış, çeşitli şampiyonlukları olan ve toplamda 32 kez ringlere çıkmış başarılı bir dövüşçü. Boksörümüz Özlem Şahin ise 17 kez ringe çıkmış ancak dünya şampiyonluk kemerini hala elindi bulunduruyor. Ben bu maçı boksörümüzün kazanacağına inanıyorum" diye konuştu. 

 

Özlem Şahin, Lübeck\'te Yumruk Sallayacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özlem Şahin, Lübeck'te Yumruk Sallayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alperen: Hümanistmisin nesin cins cins Konuşuyorsun insanin ırkınla gurur duyması Onurlanması Nezaman ırkcılık Oldu siz nasıl bir zigniyetsiniz Türk lafını duydugunuz anda hemen ırkcılık yapmayın diger ırkları aşalamayın dıyorsun bız Hangı mılletı aşaladık veya kendı ırkımızı dıger ırkdan üstün gördük Kürtler kürdüm dedıgınde destekler özgurlukcu dersınız Bir Türk Türküm dedıgınde ırkcı dersınız burda ırkcılıgın babasını yapan sızlersınız cahıl cahıl konusursunuz Ben Türk'üm arkadas ırkımın ısmını Yücelticem tabi Burasida Türkiye Türklerin Yurdu Sacma sacma Yorum yazmayın Artık halkların kardeslıgı dersınız ama bu kardeslıgı Ancak Araplara kürtlere ermenılere yahudılere gösderırsınız Türkün adını bıle telafuz etmez düşünmezsınız Biz Bize yeteriz Kımsenın kardeslıgınede ıhtıyacımız Yok Türkün Türkden başka kardeşide yok 6 1 Yanıtla

Advertisement