Özlem Yıldız Ekranları Özlemiş - Son Dakika
Magazin

Özlem Yıldız Ekranları Özlemiş

Özlem Yıldız Ekranları Özlemiş

Ekranların sevilen yüzü sunucu Özlem Yıldız, gelecekle ilgili kariyerinin televizyon programları üzerine olduğunu söyledi.

08.10.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların sevilen yüzü sunucu Özlem Yıldız, gelecekle ilgili kariyerinin televizyon programları üzerine olduğunu söyledi. Yıldız, "Çünkü, oğlum benim hayata bakışımı değiştirdi. Onunla bol zaman geçirebileceğim işle meşgul olmak istiyorum" dedi.

Evlenip, çocuk sahibi olduktan sonra ekranlardan bir süre uzak kalan, daha sonra tekrar hızlı bir dönüş yapan Özlem Yıldız, Adana Optimum AVM'de düzenlenen "Moda Günleri" kapsamındaki, 2015/2016 Sonbahar-Kış defilesini sunduktan sonra gazetecilerin gelecek planları üzerine sorularını yanıtladı.

Ünlü sunucu, ekranlardan uzak kaldığı sürede özlem duyduğunu ancak, ailesine de zaman ayırmak istediği için dizi ve filmler gibi projelere sıcak bakmadığını söyledi. Sempatik sunucu, oğlu ile zaman geçirmeyi çok sevdiğini, ona annelik yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Bazen birlikte uyuduğumuz oluyor. Çok yorucu tempoda çalıştığımda, özellikle kış aylarında erken yatıp, erken kalkıyorum. Oğlumu okula ben gönderiyorum. Onu uzun yaz tatilinin ardından ders çalışma temposuna alıştırmak için çok büyük çaba harcıyorum. Bazen ben okumayacağım diye direndiği bile oluyor. Ama çocuk da haklı, yaz tatilinde gezdi, dolaştı, eğlendi, bol bol denize girdi, havuza girdi, tekrar okul temposuna alıştırmak zor oluyor."

"OĞLUM ÜCÜNCÜ SINIF OLDU"

Oğlu Demir'in bu yıl üçüncü sınıf olduğunu, kendisine de sürekli hesap sormaya başladığını belirterek, şöyle devam etti:

"Oğlum iki yaşına kadar babacı takılıyordu. Babasına daha düşkün olduğunu gözlemliyordum. Hep derler ya erkek çocuklar anneye, kız çocuklar babaya düşkün olur diye. Bizde tam tersi olduğunu düşünürken, yaşı ilerledikçe oğlum bana aşırı düşkün olmaya başladı. Onunla çok güzel zaman geçiriyoruz. Programım olmadığında çok mutlu oluyor. Giyimimden makyajıma kadar çok ilgili. Güzel giyindiğimde de "annecim prensesler gibisin' diyor. Sanırım oğlum ilerde evlendiğinde annesi gibi güzelliğine ve bakımına düşkün bir eş seçecektir."

BRONZ TENİM TAMAMEN DOĞAL

Bronz teni ile dikkati çeken Özlem Yıldız, "Bu yıl sıcağı abarttım aslında. Çok yandım. Şu anki bronz tenim tamamen doğal. Çok fazla güneşte kaldım. Aslında bu kadar fazlası iyi değil ama ben güneşi çok seviyorum" dedi. Yaz aylarında da hiç makyaj yapmayıp cildini dinlendirdiğini söyleyen Özlem Yıldız, cildinin genetik yapısından kaynaklı problemsiz oluşunun da işini kolaylaştırdığını anlattı.

YILDIZ'IN GELECEK PLANI

Gelecekteki kariyer planlarından da söz eden Özlem Yıldız, bu planın tamamen televizyon üzerine kurgulu olduğunu belirterek, "Ekranda olmayı seviyorum. Dizi ya da sinema filmi setleri çok yorucu olduğundan düşünmüyorum. Televizyonda olmak beni daha fazla mutlu ediyor. Belki ilerde bana artısı olabilecek bir başka iş daha ekleyebilirim ama şu an için bir düşüncem yok henüz. Ayrıca iki iş bir arada çok zor. Özellikle anne iseniz bu daha da zor oluyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Özlem Yıldız Ekranları Özlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement