Özlem Yıldız, Forum Gaziantep'te Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika
Magazin

Özlem Yıldız, Forum Gaziantep'te Sevenleriyle Buluştu

Özlem Yıldız, Forum Gaziantep\'te Sevenleriyle Buluştu

Gaziantep’in yeni alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşen“Kozmetik Günleri” kapsamında televizyon dünyasının ünlü ismi Özlem Yıldız’ı ağırladı.

20.04.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in yeni alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşen"Kozmetik Günleri" kapsamında televizyon dünyasının ünlü ismi Özlem Yıldız'ı ağırladı.

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, "Kozmetik Günleri" kapsamında Forum Gaziantep'te sevenleriyle buluştu. Forum Gaziantep'te hayranları ile biraraya gelen Yıldız, hayranlarının cilt ve saç bakımından makyaj sırlarına kadar güzellikle alakalı, kendisine sorulan birçok soruyu yanıtladı ve sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Özlem Yıldız, 10 farklı stantta gerçekleşen etkinlik kapsamında cilt ve saç bakımından, farklı makyaj tüyolarına kadar güzelliğin birçok alanında bilgi birikimini sevenleriyle paylaştı.

Özlem Yıldız'ın Gaziantepli hayranları, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Forum Gaziantep tarafından düzenlenen etkinlikte, Gaziantepli hayranları televizyon dünyasının sevilen siması Özlem Yıldız'la tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Yıldız, birçok hayranıyla bu özel günü ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Özlem Yıldız, Forum Gaziantep'te Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement