Öznur Çalık, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Öznur Çalık, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

Öznur Çalık, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Sıkılan kurşunun, atılan bombanın bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkıldığını hepimizin bilmesi gerekir. Bu sorun, siyaset üstü bir sorundur.

14.10.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Sıkılan kurşunun, atılan bombanın bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkıldığını hepimizin bilmesi gerekir. Bu sorun, siyaset üstü bir sorundur. Dolayısıyla bu sorunun hep beraber üstesinden gelmemiz için birliğimize, beraberliğimize sıkılan kurşunda tek vücut, yek vücut olmak zorundayız" dedi.

Genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesi ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Doğanşehir ilçesinde partililerle de bir araya gelen Çalık, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük bir önem taşıdığını kaydetti. Çalık, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

"BU SORUN, SİYASET ÜSTÜ BİR SORUNDUR"

Ankara'daki terör saldırısının siyaset üstü bir sorun olduğunu ifade eden Çalık, "Ankara'da vefat eden Malatyalı kardeşlerimizin cenazelerine Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, milletvekilleri ve belediye başkanlarımızla iştirak ettik. Ailelerimizin bir kısmını ziyaret ederek, başsağlığı dileklerimizi ilettik. Bir kez daha hem Malatya'mızın hem de ülkemizin başı sağ olsun. Atılan bombanın, yaşanan terörün bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yaşanan en büyük terör olayı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sıkılan kurşunun, atılan bombanın bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkıldığını hepimizin bilmesi gerekir. Bu sorun, siyaset üstü bir sorundur. Ne CHP'nin ne MHP'nin ne HDP'nin ne AK Parti'nin tek başına sorunu değildir, bu Türkiye'nin sorunudur" diye konuştu.

"MÜCADELEYİ BERABERCE VERMEMİZ GEREKİR"

Çalık, teröre karşı hep birlikte mücadele verilmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Bu sorunun hep beraber üstesinden gelmemiz için birliğimize, beraberliğimize sıkılan kurşunda tek vücut, yek vücut olmak zorundayız. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak her türlü terör örgütüne karşı beraberce mücadele etmemiz gerekir. Bu IŞİD'se de, bunun adı DEAŞ'sa da, bunun adı PKK'ysa, PYD'yse, DHKC-C ise ya da adını bilmediğimiz nice terör örgütlerinden biriyse de, hep beraber bunların terör örgütü olduğunu belirtip, onlarla ortak mücadeleyi beraberce vermemiz gerekir. Bütün terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE AYAĞA KALKTI"

Türkiye'nin hasta adam pozisyonundan kurtulup, ayağa kalktığını dile getiren Çalık, "Suruç katliamıyla başlayan hadiseler, Türkiye'yi kaosa sürüklemek, hem ulusal hem de uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunların en önemli göstergesidir. Türkiye ayağa kalktı. 2002 seçimlerinde Doğanşehir, Malatya, tüm Türkiye'yi dolaştığımızda herkes 'Türkiye hasta bir adam pozisyonunda' diyordu. Şuan Türkiye ayağa kalktı. Yoğun bakımdan servise çıktı. Servisten yürümeye başladı. Koşmaya başlayacağı sırada önüne en büyük engel olarak terörü çıkarıyorlar. Türkiye'de kardeşi kardeşe kırdırmak istiyorlar. Bunun önüne hep birlikte geçmek zorundayız. Terörü şiddetle lanetliyorum ve terörün yanında duran bütün siyasi partilere de sesleniyorum, birlik ve beraberliğimize sıkılan kurşunun eğer bugün karşısında durmazsanız, yarın o kurşunlar yeniden size dönecektir" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öznur Çalık, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement