Özsavaşcı, Afrika ne Türkiye'den Sorumlu Kıdemli Direktör Oldu - Son Dakika
Güncel

Özsavaşcı, Afrika ne Türkiye'den Sorumlu Kıdemli Direktör Oldu

Özsavaşcı, Afrika ne Türkiye\'den Sorumlu Kıdemli Direktör Oldu

Ozan Özsavaşcı, 2010 yılında Genel Müdür olarak katıldığı Herbalife Türkiye'de, uluslararası bir göreve getirildi.

16.04.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HERBALIFE TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ OZAN ÖZSAVAŞCI, AFRİKA VE TÜRKİYE'DEN SORUMLU KIDEMLİ DİREKTÖR OLDU

Profesyonel iş hayatında 20 yıllık satış ve pazarlama deneyimine sahip olan Ozan Özsavaşcı, 2010 yılında Genel Müdür olarak katıldığı Herbalife Türkiye'de, uluslararası bir göreve getirildi.

Herbalife Türkiye'yi 3 yıl içinde her yıl çift haneli büyüyen bir operasyona dönüştüren Ozan Özsavaşcı, tüm bu başarıların ardından Nisan 2014 itibariyle Herbalife Afrika ve Türkiye'den sorumlu Kıdemli Direktör görevine getirildi.

Herbalife'ın stratejik pazarları arasında yer alan Herbalife Türkiye, bu önemli atamayla birlikte bölgesel yönetim merkezi olarak operasyonlarını sürdürecektir.

Ozan Özsavaşcı Kimdir?

1993 yılında Hacettepe Üniversitesi, İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 1997'de 3M'de Satış Süpervizörü olarak başladığı kariyerini, Satış & Pazarlama Müdürlüğü ve Satış & Pazarlama Direktörlüğü görevleri ile sürdürdü. 3M'deki 12 yıllık tecrübesi ardından Betasan'da Genel Müdür oldu. Kasım 2010'da Herbalife Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başlayan Ozan Özsavaşcı, kariyerini artık Herbalife Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Kıdemli Direktör olarak sürdürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özsavaşcı, Afrika ne Türkiye'den Sorumlu Kıdemli Direktör Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement