Özverili Doktor Takdir Topluyor - Son Dakika
Yaşam

Özverili Doktor Takdir Topluyor

Özverili Doktor Takdir Topluyor

Diyarbakır'da uzun zamandır diş doktorluğu yapan Uz. Dr. Şaban Kulaksız'a hastaların yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

26.08.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastalara gösterdiği yakın ilgi ve işini özveriyle yaparak günde onlarca hastayla ayrı ayrı özel olarak ilgilenen Diş Doktoru Şaban Kulaksız Diyarbakır'ın ADSM Diş Hastanesi'nin en çok aranan doktorları arasında yerini aldı. Günde birçok diş çekimi ve bakımı yapan Dr. Şaban Kulaksız, elinden geldiğinin her zaman fazlasını yaptığını söyledi.

Yıllan önce Diyarbakır Bağlar ADSM'de göreve başlayan Dr. Şaban Kulaksız, yakından ilgilendiği hastaların sevgisini kazandı. Uz. Dr. Şaban Kulaksız'a hastalar tarafında övgüler yağdırıldı. Bağlar ADSM'ye giderek muayene olan hastalar, "Diyarbakır'da böylesine samimi ve doğru teşhis veren doktor göremedik. İlk defa bizlerle yakından ilgilenen ve güler yüzlülüğü ile samimi davranan bir doktor ile karşılaşıyoruz. Bizlere yardımcı olan doktorların burada kalması için büyük çaba sarf etmemiz lazım. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler.

Görevini severek yaptığını dile getiren Dr. Şaban Kulaksız ise, "Elimizden geldiğince bütün hastalarla özel olarak ilgileniyorum. Hiç bir hastamı geri çevirmek istemiyorum. Görevimi de severek yapıyorum, onların duaları bana yetiyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yaşam Özverili Doktor Takdir Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nursin aydin: Başarıların devamını dilerim seni gibi doktorlara ihtiyacımız var 0 0 Yanıtla

Advertisement