Pablo Hernandez'in Golü, İspanya'da Günün Konusu Oldu - Son Dakika
Spor

Pablo Hernandez'in Golü, İspanya'da Günün Konusu Oldu

Atletico Madrid - Celta Vigo maçında konuk ekipte forma giyen Pablo Hernandez, bugüne dek atılmış en ilginç gollerden birine imza attı.

21.09.2014 14:49  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid, La liga'nın dördüncü haftasında Celta Vigo'yu ağırladı. 2-2 berabere tamamlanan maça damgasını vuran ise Celta Vigo'lu Pablo Hernandez'in topukla attığı gol oldu.

"TRİBÜNLERE DE GİDEBİLİRDİ"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hernandez, topun filelerle buluşmasının herkes gibi kendisini de şaşırttığını söyledi. Şili'li futbolcu, "Topa yetişmek için son anda ayağımı uzattım. Top tribünlere de gidebilirdi. Gol, benim için de sürpriz oldu" diye konuştu.

Hernandez ayrıca, zorlu Atletico Madrid deplasmanından bir puanla döndükleri için mutlu olduğunu ifade etti.

Pablo Hernandez\'in Golü, İspanya\'da Günün Konusu Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Pablo Hernandez'in Golü, İspanya'da Günün Konusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • EGE: Golcüyüm diye geçinen ve nedense her gelen Teknik Direktörün bir türlü vaz geçemediği Burak Yılmaz baksın da şartlar ne olursa olsun gol nasıl atılır, golcü nasıl olur öğrensin. Ama bizim adamın girdiği pozisyonlara bakın, sanki karşısındaki adam ile boks maçı yapıyor, birileri Burak Yılmaza'a football'un açılımını yapmalı ve foot'un Ayak anlamına geldiğini, yani bu oyunun el ile değil ayak ile oynandığını ısrar ile öğretmeli, yoksa ne GS'ye ne de Milli takıma kambur olmaktan ileriye gidemez. 21 3 Yanıtla
  • cesur seven: Burak yılmazın golcü olmadığı kesin, tam bir kütükk 19 3 Yanıtla

Advertisement